Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ακόμα χάνεις χρόνο στις ουρές Τραπεζών; Πλέον όλα online & δωρεάν

Offsite Team -
21.09.2022 - 16:22

Ακόμα χάνεις χρόνο στις ουρές Τραπεζών; Πλέον όλα online & δωρεάν

Γιατί να σπαταλάς από τον πολύτιμο σου χρόνο στις τράπεζες αφού μπορείς να κάνεις τα πάντα από το κινητό σου; Γλυτώνεις και τις χρεώσεις - Τα εργαλεία που έχουν στα χέρια τους οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τις τράπεζες και στην Κύπρο να επιχειρούν μεγάλες αλλαγές και να κάνουν στροφή προς την ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών τους. 

Και αναμφίβολα για όλους εμάς είναι μια πολύ ευχάριστη και θετική εξέλιξη, αφού με λίγα κλικ από το κινητό μας, απ’ όπου και αν βρισκόμαστε, μπορούμε να διεκπαιρεώσουμε όλες μας τις υποθέσεις, συναλλαγές κτλ, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούμε την τράπεζα. Χωρίς, δηλαδή, να χάνουμε πολύτιμο χρόνο στις ουρές και φυσικά αποφεύγοντας και το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί σε ώρες αιχμής σε όλους τους κύριους δρόμους της Κύπρου.

φ

Γλυτώνεις και τις χρεώσεις στο ταμείο

Θυμίζουμε επίσης ότι πλέον όλες οι τράπεζες χρεώνουν κάποια μικρά ποσά σχεδόν για όλες τις συναλλαγές που κάνουν οι πελάτες τους στα ταμεία. Γιατί λοιπόν να πληρώνεις αφού μπορείς να το κάνεις online δωρεάν από την άνεση του καναπέ σου;

Ακόμα στέκεσαι στην ουρά για ταμείο;

Αν, για παράδειγμα, είσαι πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας, έχεις όλα τα μέσα για να… ξεχάσεις τον δρόμο προς την τράπεζα! Η Ελληνική Τράπεζα, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των πελατών της, προσφέρει πλέον ψηφιακά όλες της τις βασικές υπηρεσίες, χωρίς απολύτως καμία χρέωση. Εύκολα, απλά, γρήγορα και… δωρεάν. Οι πελάτες της Ελληνικής, συγκεκριμένα, έχουν στη διάθεση τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη, όπως το Hellenic Bank Web Banking,το Mobile App, το Contact Pay, τις ATM και, φυσικά, τις κάρτες ανέπαφων συναλλαγών.

φ

Ξέμεινε από λεφτά το παιδί σου που σπουδάζει; Λύση στο τσακ μπαμ…

Θυμάστε που τρέχαμε στην τράπεζα για να πάρουμε απλά ένα έντυπο με το IBAN του λογαριασμού μας; Μπορεί για τους περισσότερους τώρα να φαίνεται αστείο, αφού το βρίσκουμε online με τρία κλικ, αλλά είναι μια πραγματικότητα ότι σπαταλούσαμε τόση ώρα για ένα έντυπο. Και όχι μόνο IBAN μπορείς να βρεις μέσω Web Banking, αλλά μπορείς να ελέγξεις ανά πάσα στιγμή τους λογαριασμούς σου, να πληρώσεις λογαριασμούς κοινής ωφελείας αλλά ακόμα και να στείλεις εντελώς δωρεάν, χρήματα στο παιδί σου που σπουδάζει στην Ελλάδα. Και επειδή το τελευταίο διάστημα αυξήθηκαν κατακόρυφα οι ηλεκτρονικές απάτες, μέσω του Online Banking μπορείς ανά πάσα στιγμή να παγοποιήσεις προσωρινά τη χρήση της κάρτας σου.  

Στη διάθεση των πελατών της Ελληνικής είναι φυσικά και τα ATMs στα οποία μπορούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να κάνουν ένα σωρό συναλλαγές δωρεάν και γρήγορα. Αναλήψεις, καταθέσεις χρημάτων και επιταγών και ένα σωρό άλλες συναλλαγές, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ακόμα και κατά τη βραδινή σου βόλτα για να χαλαρώσεις. 

Απλά δημιουργείς ένα λογαριασμό Basic με χρεωστική κάρτα και κόστος μόνο 1,5 ευρώ μηνιαίως, και πέραν από όλες τις άλλες υπηρεσίες που μπορείς να κάνεις online, μπορείς να χρησιμοποιήσεις δωρεάν οποιοδήποτε ΑΤΜ στην Κύπρο και στο εξωτερικό. 

Αν ακόμα δεν έχεις κάνει εγγραφή στα ψηφιακά κανάλια της Ελληνικής Τράπεζας, μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα συμπληρώνοντας μια απλή αίτηση online. Δεν χρειάζεται καν να πας σε κάποιο κατάστημα. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Home