Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Kia: Στην κορυφή των αυτοκινήτων με τα λιγότερα προβλήματα!

Offsite Team -
24.03.2023

Kia: Στην κορυφή των αυτοκινήτων με τα λιγότερα προβλήματα!

Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα της J.D. Power στις Η.Π.Α. για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων, η Kia βρέθηκε ανάμεσα στις πρώτες τρεις μάρκες αφήνοντας πίσω της μεγάλα ονόματα τόσο στην εμπορική όσο και στην premium κατηγορία. 

H έρευνα αφορούσε μοντέλα που κυκλοφόρησαν από το 2020 και βαθμολόγησε τα προβλήματα ανά 100 οχήματα. Μικρότερη βαθμολογία σημαίνει λιγότερα προβλήματα και καλύτερη αξιοπιστία. Η μελέτη επικεντρώθηκε σε εννέα κατηγορίες, μεταξύ των οποίων η απόδοση του κλιματισμού, τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, η εμπειρία οδήγησης, τα συστήματα infotainment και ο χειρισμός τους, η μετάδοση της κίνησης, τα καθίσματα κ.ά. Η έρευνα της J.D. Power απέδειξε πως χρόνο με τον χρόνο τα αυτοκίνητα γίνονται πιο αξιόπιστα επισήμανε όμως ότι, στο σύνολό τους, οι σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες χρίζουν περαιτέρω βελτίωσης.

ΑΦ

Η ανάδειξη της Kia ως η πιο αξιόπιστη εμπορική μάρκα αποτελεί ένα επίτευγμα για το οποίο όλοι στην Kia νιώθουν πραγματικά περήφανοι.

Η Loutsios Group, επίσημος αντιπρόσωπος της Kia στην Κύπρο, είναι εξίσου ιδιαίτερα περήφανη και προσβλέπει σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες της Kia το 2023.

ΑΦ

www.kia.com.cy

Home