Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αστυνομικοί πιάστηκαν να κάνουν σεξ μέσα σε περιπολικό (Φώτος)

Offsite Team -
09.01.2020

Αστυνομικοί πιάστηκαν να κάνουν σεξ μέσα σε περιπολικό (Φώτος)

Thumbnail
Παραιτήθηκε από το Σώμα η 28χρονη αστυνομικός. Τι είπε ο άλλος αστυνομικός που εμπλέκεται

Μετά την αποκάλυψη ότι έκανε στοματικό σεξ σε συνάδελφό της, με τον οποίο είχαν σχέση, μέσα στο περιπολικό και ενώ έκαναν περιπολία, μία 28χρονη αστυνομικός, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το Σώμα...

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Ουαλία και η αστυνομικός παραδέχθηκε αφού δεν μπορούσε να αποδείξει το αντίθετο, ότι πραγματικά συνέβη αυτό για το οποίο τους κατηγορούσαν.

Από τη δική του πλευρά, ο 49χρονος αστυνομικός και σύντροφός της παραμένει ακόμα στην αστυνομία, αν και αντιμετωπίζει κατηγορίες που ενδέχεται να τον θέσουν κι αυτόν εκτός υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα η βασικότερη αφορά σεξουαλικό κίνητρο εν ώρα υπηρεσίας κοντά στο Κάρντιφ.

Φορούσαν τη στολή τους και οι δύο παραδέχθηκαν την επαφή τους, αν και αρχικά ο άνδρας είπε ψέματα για τη σχέση τους, αλλά στη συνέχεια παραδέχθηκε και αυτός ότι συνδεόταν μαζί της και το γεγονός ότι είχε πει ψέματα για όσα είχαν γίνει.

Το περιστατικό συνέβη αρκετά πριν, συγκεκριμένα το 2017 και όταν αυτό έγινε γνωστό,το ζευγάρι τέθηκε σε έρευνα που κράτησε ένα και πλέον χρόνο.

Πέρασαν από πειθαρχικό έλεγχο και η "ανήσυχη" αστυνομικός, αφού βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να παραιτηθεί.

gazzetta.gr

 

 

 

Home