Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΒΙΝΤΕΟ: Ανακάλυψε γιατί ο τοίχος της «αιμορραγούσε»

Offsite Team -
27.09.2022 - 16:00

ΒΙΝΤΕΟ: Ανακάλυψε γιατί ο τοίχος της «αιμορραγούσε»

Σοκαρισμένη έμεινε μια Αμερικανίδα όταν στον τοίχο του μπάνιου της έσταζε μια κόκκινη ουσία σαν αίμα.

Σκηνές που παραπέμπουν σε ταινία θρίλερ εκτυλίχθηκαν στο σπίτι μιας 30χρονης στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η Λέξι Τσίντεστερ τρομοκρατήθηκε όταν ανακάλυψε ότι στον τοίχο του μπάνιου της έτρεχε μια κόκκινη ουσία που έμοιαζε με αίμα. Συγκεκριμένα ήταν κάτω από το ντουλαπάκι του μπάνιου.

Η TikToker ανέβασε την πλατφόρμα ένα σχετικό βίντεο, το οποίο συγκέντρωσε 7 εκατομμύρια προβολές, με τους χρήστες να αναρωτιούνται αν το σπίτι της είναι στοιχειωμένο.

@lexyraye Replying to @christineelizabeth247 #foryou #foryourpage #foryoupage ♬ L$d - Luclover

«Ανέβασα το βίντεο για να πάρω γνώμες για το τι πρέπει να κάνω, διότι δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς ήταν», είπε η 30χρονη, η οποία έγραψε στη λεζάντα του βίντεο «οι τοίχοι μου αιμορράγουν».

Στην περιγραφή της ανέφερε: «Ζω σε αυτό το σπίτι εδώ και 20 χρόνια και ξαφνικά χθες το βράδυ, ο τοίχος μου άρχισε να αιμορραγεί». Αρχικά δεν έδωσε μεγάλη σημασία, όμως την επόμενη μέρα ανακάλυψε μια «λίμνη αίματος» στον νιπτήρα του μπάνιου της και τότε το πράγμα άρχισε να σοβαρεύει.

Απευθύνθηκε σε υδραυλικό και εκείνος την συμβούλεψε να ελέγξει τις σωληνώσεις για τυχόν διαρροή. Όμως η διαρροή δεν ήταν από εκεί, καθώς έριξε νερό στους σωλήνες για να δει αν θα στάξει στον τοίχο της. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Έπειτα από άκαρπες έρευνες η 30χρονη έφτασε στη λύση του μυστηρίου. Το μυστικό βρισκόταν στο ντουλάπι που ήταν πάνω από το νιπτήρα της. Παρατήρησε ότι υπήρχαν κομμάτια μετάλλου γύρω από το ντουλάπι. Με τη βοήθεια του αδελφού της άρχισαν να ξεφλουδίζουν το μέταλλο και τότε ανακάλυψαν ότι η κόκκινη ουσία προερχόταν από εκεί. Το «αίμα» στην πραγματικότητα ήταν υγροποιημένη σκουριά. «Το μπάνιο μου δεν είχε ανεμιστήρα και η σκουριά με τα χρόνια πήρε υγρή μορφή», εξήγησε η Λέξι.

Home