Βραζιλιάνα πολιτικός στην Βουλή με αποκαλυπτικό μπούστο(pic-vid)

Το ντεκολτέ της Παουλίνα ήταν τόσο αποκαλυπτικό

Η Ανα Παουλα ντα Σίλβα aka Παουλίνα προκάλεσε μεγάλο ντόρο με το εξαιρετικά αποκαλυπτικό ντεκολτέ του φορέματος της στη Βουλή.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στα social media της Βραζιλίας και όχι μόνο, η Άνα Πάουλα ντα Σίλβα, με τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει στην Βουλή.

Το ντεκολτέ της Παουλίνα ήταν τόσο αποκαλυπτικό που και να ήθελες, δεν μπορούσες να μην κοιτάξεις, ενοχλώντας αρκετούς που θεωρούσαν ήταν η ενδυμασία της ήταν ακατάλληλη για την περίσταση.

Η ίδια δήλωσε ότι δέχθηκε, όμως, και σφοδρές σεξιστικές επιθέσεις με αναφορές σε βιασμό της. Η βουλευτής απάντησε στην κριτική: «Πίστευα ότι οι άνθρωποι θα μιλούσαν για το κόκκινο αλλά απλώς εστίασαν στο ντεκολτέ. Το πώς ντύνομαι είναι πρόβλημα μου». 

Μάλιστα αντεπιτέθηκε με αρκετά ειρωνικό ύφος. «Οι γυναίκες έχουν στήθη και έχω μεγάλα στήθη. Πάντα ήμουν έτσι. Το μήνυμα δόθηκε. Οι γυναίκες βρίσκονται στην πολιτικό και η κοινωνία πρέπει να το συνηθίσει», είπε η Παουλίνα, που δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ως άνθρωπος επειδή έγινε βουλευτής. 

20