Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Bρετανία:Θα στρατολογήσουν νέους με τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν

Offsite Team -
23.12.2019 - 13:44

Bρετανία:Θα στρατολογήσουν νέους με τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν

Thumbnail

Μια φωτογραφία με τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν οι βρετανικές ένοπλες δυνάμεις προκειμένου να στρατολογήσουν νέα μέλη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mail on Sunday το σκεπτικό πίσω από τη σκέψη αυτή είναι ότι η θητεία στις ένοπλες δυνάμεις γεμίζει τα άτομα με περισσότερη αυτοπεποίθηση απ’ ό,τι τα likes στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. To σχέδιο είναι να χρησιμοποιήσουν οι υπεύθυνοι της διαφημιστικής εκστρατείας “Belonging 2020: Army Confidence}, που αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο με αφίσες, μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τηλεοπτικά σποτ, μια «πειραγμένη» εκδοχή των οπισθίων της Καρντάσιαν, που επιδεικνύει στα εκατομμύρια των ακολούθων της στο Instagram.

«Οι νέες διαφημίσεις θα στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα στους νέους ότι ο στρατός οικοδομεί αυτοπεποίθηση που κρατά μια ολόκληρη ζωή κι όχι μόνον τη στιγμή που βλέπεις ότι οι άνθρωποι έκαναν like σε μια φωτογραφία σου», ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα. Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα για τη νέα καμπάνια.

iefimerida.gr 

Home