Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έμαθε από εφαρμογή ότι θα παντρευτεί & έστειλε προσκλήσεις

Offsite Team -
29.03.2019

Έμαθε από εφαρμογή ότι θα παντρευτεί & έστειλε προσκλήσεις

Thumbnail
Ο γαμπρός δεν ήξερε το παραμικρό

Θύμα μίας εφαρμογής πρόβλεψης του μέλλοντος έπεσε μία γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία άρχισε να στέλνει δεκάδες προσκλητήρια για τον γάμο της, παρά το γεγονός ότι ο - επί μόλις τρεις μήνες- σύντροφός της δεν σκόπευσε να της κάνει πρόταση γάμου.

Πιο αναλυτικά, η απελπισμένη Βρετανίδα που επιθυμούσε διακαώς να παντρευτεί, αποφάσισε να «διαβάσει» το μέλλον της, με την βοήθεια μίας εφαρμογής στο Facebook που υπόσχεται ακριβείς προβλέψεις για το μέλλον.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν χάλασε το χατίρι της νεαρής γυναίκας και μάλιστα προέβλεψε ότι μέσα στο τρέχον έτος θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, με την γυναίκα να μην αφήνει ούτε λεπτό να πάει χαμένο...

Έτσι, άρχισε να στέλνει αμέσως τα διαδικτυακά προσκλητήρια για τον γάμο της, αναφέροντας απλώς το όνομα του γαμπρού και το ότι θα λάβει χώρα μέσα στο 2019.

Όμως, όπως είναι φυσικό, οι καλεσμένοι άρχισαν να αναρωτιούνται για το κατά πόσο ισχύει ο γάμος, καθώς καμία παραπάνω λεπτομέρεια δεν είχε γίνει γνωστή, μέχρι την στιγμή βέβαια που τα προσκλητήρια υπέπεσαν στην αντίληψη του ανίδεου συντρόφου της, ο οποίος και την χώρισε σχεδόν αμέσως.

Η απίθανη υπόθεση αποκαλύφθηκε από την βρετανική εφημερίδα Sun, ενώ άγνωστο παραμένει το κατά πόσο ο άτυχος σύντροφος της κοπέλας στη συνέχεια την συγχώρησε για την βιασύνη της..

Home