Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έπεισε τον άντρα της πως είχε Αλτσχάιμερ και του έκλεβε χρήματα

Offsite Team -
31.10.2021 - 13:30

Έπεισε τον άντρα της πως είχε Αλτσχάιμερ και του έκλεβε χρήματα

Μετά το ένταλμα που βγήκε εις βάρος της, η 63χρονη παραδόθηκε και έδωσε τις πρώτες εξηγήσεις για την δράση της

Μπροστά σε μία πρωτοφανή περίπτωση απάτης βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές του Κονέκτικατ, καθώς υπήρξε καταγγελία για μία γυναίκα που είχε πείσει τον σύζυγό της πως είχε Αλτσχάιμερ και του είχε αφαιρέσει συνολικά 600.000 δολάρια.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Μάλιστα, το τρομερό στην όλη υπόθεση είναι πως η δράση της 63χρονης λάμβανε χώρα για δύο δεκαετίες. Τόσο μεγάλο ήταν το χρονικό διάστημα που με πρόφαση το πρόβλημα υγείας του, αφαιρούσε διάφορα χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Ιστ Χέιβεν, η Donna Marino, έχοντας καταφέρει να πλαστογραφήσει την υπογραφή του άνδρα της σε επιταγές συντάξεως, κοινωνικής ασφάλισης, διακανονισμούς αποζημιώσων και σε άλλα νομικά έγγραφα, έπαιρνα τα χρήματα του συζύγου της, με την δικαιολογία του Αλτζχάιμερ.

Εν τω μεταξύ η δράση της δεν περιορίστηκε μόνο στα χρήματα, αλλά και σε διάφορα άλλα πολύτιμα αντικείμενα, όπως κοσμήματα και συλλεκτικά νομίσματα, τα οποία πουλούσε και έβαζε τα χρήματα σε κρυφό τραπεζικό λογαριασμό που είχε ανοίξει.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Κάποια μέλη της οικογένειας όμως (κυρίως η κόρη της), είχαν αρχίσει να προβληματίζονται από τα συνεχόμενα παράπονα του θύματος αλλά και την στάση της 63χρονης, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος άνδρας να πειστεί να πάει στην αστυνομία.

Έτσι, άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης, με αποτέλεσμα να βγει ένταλμα για την σύλληψη της Donna Marino, η οποία μόλις αντιλήφθηκε οτι την είχαν καταλάβει, εξαφανίστηκε.

Την Τετάρτη όμως παραδόθηκε, είπε πως το έκανε για να βοηθήσει συγγενικά της πρόσωπα που είχαν οικονομικά προβλήματα και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστεία πρώτου βαθμού και πλαστογραφία τρίτου βαθμού.

Αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση 25.000 δολαρίων.

gazzetta.gr

Home