Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έπιασε τον άντρα της με ερωμένη και τους πλάκωσε στο ξύλο (vid)

Offsite Team -
25.10.2019

Έπιασε τον άντρα της με ερωμένη και τους πλάκωσε στο ξύλο (vid)

Thumbnail
ΒΙΝΤΕΟ - Το τί κατάληξη μπορεί να είχε αυτός ο γάμος, είναι άγνωστο...

Είχε την υποψία ή ενδείξεις ότι ο άντρας της έχει ερωμένη. Όταν αυτός έφυγε, τον ακολούθησε διακριτικά και τον έπιασε σε καφέ με τη φιλενάδα του.

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις οι αντιδράσεις της απατημένης διαφέρουν, ανάλογα με το χαρακτήρα της και την περίσταση. Η ορθολογική περίπτωση είναι να το συζητήσεις και ανάλογα να προσδιορίσεις τη στάση σου σε σχέση με την πορεία. Σε άλλες πάλι περιπτώσεις υπάρχουν φωνές, υστερικές καταστάσεις και βιαιοπραγίες.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ίσχυσε το τελευταίο. Η απατημένη σύζυγος βλέποντας τον άνδρα της να κάθεται με την ερωμένη του, τα έκανε... λαμπόγιαλο.

Αν και ο κόσμος παρακολουθούσε, εκείνη χωρίς να δίνει την παραμικρή σημασία σε αυτό, επιτίθεται στη φιλενάδα του άντρα της τραβώντας την από τα μαλλιά, ενώ τελικά δεν τη γλιτώνει κι αυτός, καθώς πιάνει ότι βρίσκει μπροστά της και τους χτυπάει!..

Ακολούθησαν προσπάθειες του κόσμου να την ηρεμήσει, αλλά εκείνη δεν καταλάβαινε απολύτως τίποτα, χτυπώντας συνεχόμενα, όπως προκύπτει και από το βίντεο που έγινε viral, το σύζυγό της. Το τί κατάληξη μπορεί να είχε αυτός ο γάμος, είναι άγνωστο...

gazzetta.gr

Home