Η Κύπρια παίκτρια του «Bachelor» γίνεται και πάλι viral (Βίντεο)

Η Κύπρια παίκτρια του «Bachelor» γίνεται και πάλι viral (Βίντεο)

«Με “φάγανε” και στραμπούληξα τον αστράγαλό μου»

Το ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του Alpha, «The Bachelor» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού. 

Ανάμεσα στις 21 γυναίκες που μπήκαν στο σπίτι του διαγωνισμού για να διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά είναι και η 28χρονη Έλενα με καταγωγή από την Κύπρο.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή κατάφερε να ξεχωρίσει με τα καμώματά της και να γίνει η αγαπημένη των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Στο επεισόδιο του «The Bachelor» που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου, η Έλενα μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον. 

Συγκεκριμένα, η 28χρονη δεν κατάφερε να βρεθεί στη νέα ομαδική έξοδο με τον mr. Bachelor και κάθισε στον κήπο του σπιτιού παρέα με τις συμπαίκτριές της, Φαίη και Φένια

Εκεί, οι τρεις γυναίκες σχολίασαν το πρώτο φιλί ​με τον εργένη, Αλέξη Παππά. 

«Το φιλί ήταν και από την δύο πλευρές επιθυμητό. Οποιαδήποτε κοπέλα να τον φιλούσε δεν σημαίνει ότι εκείνος θα καθότανε. Και βέβαια θα μπορούσε να τραβηχτεί πίσω. Το δικό σου φιλί ήταν πεταχτό. “Γεια σας, ήρθα φιλήθηκα, έφυγα”. Πεταχτά φιλιά δίνω στις φίλες μου όταν πηγαίνουμε για καφέ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα κατά τη διάρκεια της έντονης διαφωνίας που είχε με τη Φένια.

Μάλιστα, αποχωρώντας από τον κήπο η Έλενα παραπάτησε με αποτέλεσμα να στραμπουλήξει το πόδι της.

«Με “φάγανε” οι καρακάξες και στραμπούληξα τον αστράγαλό μου», είπε στη δήλωσή της. 

Δες το παρακάτω βίντεο:

 

Home