Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η πιο… θυμωμένη γάτα του διαδικτύου!

Offsite Team -
30.01.2019 - 07:54

Η πιο… θυμωμένη γάτα του διαδικτύου!

Thumbnail
Ο Pompous Albert έχει κάνει αίσθηση στο Instagram αφού οι ιδιοκτήτες του ίδρυσαν τον δικό του λογαριασμό

Οι γάτες της ράτσας Selkirk Rex είναι γνωστό ότι είναι φιλικές και παιχνιδιάρες, ωστόσο αυτά τα χαρακτηριστικά φαίνεται ότι δεν ισχύουν στην περίπτωση του Pompous Albert. Το πρόσωπό αυτής της γάτας, που πρωταγωνιστεί συνεχώς σε φωτογραφίες στον ίντερνετ και στα social media, την κάνει να ξεχωρίζει ως η πιο οργισμένη γάτα του διαδικτύου!

Ο Pompous Albert έχει κάνει αίσθηση στο Instagram αφού οι ιδιοκτήτες του ίδρυσαν τον δικό του λογαριασμό, το 2014. Μόλις ένα χρόνο αργότερα, είχε ήδη πάνω από 40.000 ακολούθους ενώ σήμερα μετρά τον με εντυπωσιακό αριθμό των 228.000.

Ο Pompous Albert υιοθετήθηκε από τον Mike και την Susan Singleton στο Σολτ Λέικ Salt της Γιούτα. Σκέφτηκαν ότι τα σγουρά του, λευκά-γκρίζα σγουρά μαλλιά του γάτου τους μοιάζουν με εκείνα του διάσημου επιστήμονα Άλμπερτ Αινστάιν, και για αυτό του χάρισαν αυτό το όνομα.

Ενώ η μόνιμα θυμωμένη όψη του προσώπου του Pompous Albert είναι η κύρια αιτία που έχει τόσους οπαδούς στο ίντερνετ, τα σαρκαστικά σχόλια των ιδιοκτητών του τραβούν ακόμα περισσότερο την προσοχή του κοινού.

 

Home