Ν. Μακρυγιάννη αφηγείται στα παιδιά ένα υπέροχο παραθύμι! (Vid)

Ν. Μακρυγιάννη αφηγείται στα παιδιά ένα υπέροχο παραθύμι! (Vid)

Δες το βίντεο της ξεχωριστής δράσης του «Μουσείου Παραμυθιού» που ομορφαίνει την καθημερινότητα των μικρών παιδιών

Χρώμα στις ζωές των παιδιών συνεχίζει να βάζει το «Μουσείο Παραμυθιού» με τη βοήθεια της τεχνολογίας! «Μένουμε Σπίτι» αλλά ταυτόχρονα συνεχίζουμε να βοηθάμε τα παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους! 

Χθες λοιπόν, ένα ακόμη αγαπημένο πρόσωπο της τηλεόρασης διάβασε «ζωντανά στο Facebook» ένα βιβλίο της επιλογής του, στα παιδιά. 

Το «Μουσείο Παραμυθιού» φιλοξένησε την «Μαρίνα» της επιτυχημένης σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Την υπέροχη δηλαδή ηθοποιό Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία διάλεξε να διαβάσει στους μικρούς της φίλους, δύο υπέροχα παραμύθια: «Το νησί των συναισθημάτων του Μάνου Χατζηδάκι» και ένα απόσπασμα από τον «Μικρό Πρίγκιπα».  

NtoraMakrygianni

>>> Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από showbiz στο mylife <<<

«Το νησί των συναισθημάτων» είναι ένα ιδιαίτερα τρυφερό και συγκινητικό κείμενο για την αγάπη και την αξία της στο χρόνο. Όπως ο Μάνος Χατζηδάκις είχε πει κάποτε, καθώς υπήρξε γέννημα δύο ανθρώπων 'που δεν συνεργάτηκαν ποτέ', την αγάπη δεν την έμαθε από τους γονείς του. Τον βοήθησε, όμως, η μητέρα του να την εξερευνήσει και χάρη σε αυτήν, να την μεταβιβάσει όλη στο σπουδαίο καλλιτεχνικό του έργο. 

Δες το βίντεο από την αφήγηση της Ντόρας Μακρυγιάννη

Θυμίζουμε ότι, μετά και τα τελευταία γεγονότα με το κλείσιμο των σχολείων και όλους τους περιορισμούς λόγω του κορωνοϊού, τα παιδιά απολαμβάνουν μοναδικές αφηγήσεις παραμυθιών διά τηλεφώνου! Μάθε περισσότερα και πώς να γίνεις εθελοντής με τη σειρά σου ΕΔΩ 

Μπορείς να ακολουθήσεις τη σελίδα του «Μουσείου Παραμυθιού» στο Facebook εδώ για να δεις τους επόμενους φιλοξενούμενούς του που θα πουν live το αγαπημένο τους παραμύθι.

mylife.com.cy

Home