Ο Harry θέλει να σταματήσει τη σειρά «The Crown» του Netflix

Ο Harry θέλει να σταματήσει τη σειρά «The Crown» του Netflix

Σύμφωνα με βασιλικό βιογράφο, με τίποτα δεν θέλει ο Harry η ζωή του να γίνει βούκινο...

Η τηλεοπτική σειρά του Netflix που καταγράφει τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ, έχει σημειώσει παγκόσμια επιτυχία και έχει κερδίσει αναρίθμητα και σημαντικά βραβεία, αλλά ο πρίγκιπας Harry φαίνεται να είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει να συνεχιστεί η προβολή της σειράς.

Harry

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή BBC Breakfast, τη βιογράφος Angela Levin– που πήρε την συνέντευξη του δούκα του Σάσεξ για το βιβλίο της «Harry: A Biography of a Prince» - είπε πως ο πρίγκιπας Harry ήθελε να βεβαιωθεί πως η σειρά δεν θα φτάσει μέχρι την ζωή του.

«Ο Harry, όταν πήγα να του πάρω συνέντευξη στο παλάτι, το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν χαιρετηθήκαμε, ήταν: ‘Παρακολουθείς το The Crown;’» είπε η βιογράφος στην εκπομπή. «Και επειδή εκείνη την εποχή δεν την παρακολουθούσα, ένιωσα πολύ αμήχανα και μου είπε: ΄θα βεβαιωθώ πως θα την σταματήσω προτού φτάσει σε μένα’».

Ωστόσο, νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς «The Crown» Suzanne Make δήλωσε πως ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για κάτι τέτοιο: «Για να είμαι ειλικρινής, οποιαδήποτε κι αν είναι η συνέχεια του "The Crown" μετά από αυτό που κάνουμε, αμφιβάλλω εάν θα φτάσει ποτέ στο σήμερα. Νομίζω πως πιθανότατα δεν θα ταξιδέψουμε στο σήμερα».

>>> Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από showbiz στο mylife <<<

elisa

Ο 3ος κύκλος της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς επικεντρώνεται στην υπόθεση Profumo, την άφιξη του πρωθυπουργού Harold Wilson στην Downing Street, το τέλος του γάμου της πριγκίπισσας Μαργαρίτας με τον Lord Snowdon και την γνωριμία και τον έρωτα του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα.

Την παρακολουθεί η βασίλισσα Ελισάβετ

Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν μέλη της βασιλικής οικογένειας που είναι ένθερμοι θεατές της βραβευμένης σειράς. Η ηθοποιός Vanessa Kirby – που υποδύθηκε την πριγκίπισσα Μαργαρίτα στους δύο πρώτους κύκλους – είχε δηλώσει στο Harper’s Bazaar πως η πριγκίπισσα Ευγενία είπε σε μια φίλη της σε πάρτι πως «η γιαγιά την παρακολουθεί και της αρέσει πολύ».

Την ίδια ώρα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Olivia Colman, που υποδύεται την βασίλισσα Ελισάβετ στην 3η και 4η σεζόν, εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή "The Graham Norton Show" και μίλησε για την συζήτηση που είχε με τον πρίγκιπα William για το "The Crown". Όπως είπε: «Συνάντησα τον πρίγκιπα William σε δείπνο και ρώτησε τι κάνω αυτή την περίοδο, προτού προσθέσει γρήγορα: ‘Στην πραγματικότητα, ξέρω τι κάνεις’. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που τον ρώτησα: ‘Το παρακολουθείτε;’ και η απάντησή του ήταν ένα ξερό ‘όχι’. Αλλά ήταν πολύ γοητευτικός και πολύ όμορφος».

Harry

Η είδηση πως ο Harry δεν θέλει να εμφανιστεί η ζωή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, έρχεται μόλις μερικές ημέρες μετά την απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ να τους αφαιρέσει τους βασιλικούς τίτλους, μετά την απόφαση του ζευγαριού να αποχωρήσει από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Είναι η ελπίδα ολόκληρης της οικογένειάς μου πως η σημερινή συμφωνία τούς επιτρέπει να αρχίσουν να οικοδομούν μια ευτυχισμένη και ειρηνική ζωή» αναφέρει σε ένα απόσπασμα της δήλωσης της.

Στις 8 Ιανουαρίου, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle σόκαραν με την ανακοίνωσή τους πως θέλουν να απομακρυνθούν από την βασιλική οικογένεια και πως επιθυμούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο εκπροσωπούν την βρετανική μοναρχία ως πρεσβευτές θέλοντας να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.es

Σύμφωνα με το παλάτι του Buckingham, το ζευγάρι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον τους τίτλους «Αυτού Υψηλότητα», ούτε θα λαμβάνει δημόσια κονδύλια. Το ζευγάρι πρέπει, επίσης, να εξοφλήσει τα περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ που έδωσαν οι φορολογούμενοι για την ανακαίνιση της κατοικίας τους το Frogmore House, το οποίο θα παραμείνει το οικογενειακό τους σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

mylife.com.cy

Home