Ο Μαραντόνα με έριξε στα ναρκωτικά και ήθελε να βάλω στήθος

Ο Μαραντόνα με έριξε στα ναρκωτικά και ήθελε να βάλω στήθος

Η Μάβις Αλβάρες αποκάλυψε σε συνέντευξη της πώς έκανε σχέση με τον «Ντιεγκίτο» και τον εθισμό που της προκάλεσε στην κοκαΐνη.

Πριν από είκοσι χρόνια, ο Φιντέλ Κάστρο πήρε υπό την προστασία του στην Κούβα τον καλό του φίλο, Ντιέγκο Μαραντόνα, προκειμένου ο τελευταίος να ξεπεράσει τον εθισμό του στην κοκαΐνη.

Ο «Ντιεγκίτο» κατά τη διάρκεια της παραμονής του φέρεται να έκανε σχέση με μια 16χρονη που κατέληξε να γίνει τοξικομανής, ενώ έκανε επέμβαση και στο στήθος της, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα η ίδια καταγγέλει.

Η Μάβις Αλβάρες είπε την ιστορία της στην εκπομπή AméricaTeVe στο κανάλι 41 στο Μαϊάμι προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

«Η ζωή με τον Μαραντόνα ήταν πολύ τρελή: πάρτι, ντίσκο… Με έβγαζε έξω για φαγητό. Ποτέ μου δεν φαντάστηκα ότι θα έπεφτα στα ναρκωτικά από τα οποία δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να ξεφύγω» είπε η Αλβάρες διαβεβαιώνοντας ότι ήταν 16 ετών όταν γνώρισε τον Μαραντόνα.

Ο «Ντιεγκίτο» έφτασε στην Αβάνα τον Φεβρουάριο του 2000 και θα έμενε εκεί για μια πενταετία. Ένα μήνα πριν είχε φτάσει ένα βήμα από τον θάνατο όταν στην Πούντα Ντε Έστε, ένα τουριστικό θέρετρο στην Ουρουγουάη, είχε κάνει εισαγωγή λόγω υπερβολικής δόσης. Ο Κάστρο τον έπεισε να έρθει στη Λα Πραδέρα, μια κλινική μόλις μισή ώρα από την Αβάνα.

Είναι γνωστό πως ο Μαραντόνα στην Κούβα δεν ήταν «άγιος», καθώς πολλά παιδιά ισχυρίζονται ότι είναι δικά του, αν και μέχρι σήμερα το μόνο αναγνωρισμένο είναι ο 19χρονος Αντονάι Φρούτος.

Η γνωριμία και η πρόσκληση

Η Αλβάρες είπε πως γνώρισε τον Ντιέγκο την 1ηΣεπτεμβρίου 2000. Περπατούσε στην Αβάνα, όταν την έπιασε ένας από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου που έμενε ο Αργεντινός.

«Με έπιασε ένας άνδρας και με ρώτησε αν ήθελα να γνωρίσω τον Μαραντόνα. Για μια ώρα προσπαθούσε να με πείσει ότι ήταν σημαντικό να τον βοηθήσω γιατί ήταν μια παγκόσμια μορφή, φίλος της Κούβας και είχε κατάθλιψη. Τελικά, δέχτηκα» είπε. Μίλησε πολύ μαζί μου και μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Μου άρεσε, δεν υπερέβη ποτέ τα όρια. Την επομένη κάλεσε εμένα και την οικογένεια μου για δείπνο στο Dupont Palace».

Έπειτα από μέρες, ο Μαραντόνα της είπε να μείνουν μαζί στο σπίτι του στη Λα Πραδέρα. Πάντως, η οικογένεια δεν το είδε με καλό μάτι. «Η μητέρα μου δεν το πήρε καθόλου καλά. Ούτε και ο πατέρας μου, αλλά σε εκείνη την ηλικία έχουμε επαναστατική φύση και δεν λογαριάζουμε τους γονείς» σχολίασε.

Στον κόσμο των ναρκωτικών

Η Μάβις δεν ήξερε τότε, όμως πλέον εύχεται να είχε ακούσει τους γονείς της, καθώς η γνωριμία της με τον Μαραντόνα πήρε άλλη τροπή και την έκανε να ζήσει ό,τι χειρότερο, όπως είπε η ίδια.

«Ο Ντιέγκο με έριξε στα ναρκωτικά όταν ήμουν 16 ετών. Πολλές φορές επέμεινε (…) κι έγινε όταν ήμασταν μαζί έξι μήνες. Ένιωθε μόνος και έκανα κοκαΐνη για να τον ευχαριστήσω. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου

Από τότε ξεκίνησε η σχέση της με την κοκαΐνη που εξελίχθηκε σε εθισμό. «Προσπάθησα αλλά δεν μπόρεσα να ξεφύγω. Όταν γλύτωσα από τα ναρκωτικά, βρήκα καταφύγιο στο αλκοόλ». Η Αλβάρες αναγκάστηκε να νοσηλευτεί και στο διάσημο ιατρικό κέντρο Cemiq όπου μεταξύ άλλων είχαν εισαχθεί ο Φιντέλ Κάστρο, ο Ούγκο Τσάβεζ και η κόρη της πρώην Προέδρου της Αργετινής, Κριστίνα Κίρχνερ, Φλορένσια.

Η πλαστική στο στήθος

Μέσα σ’ όλα, κατόπιν επιμονής του Μαραντόνα η Μάβις είπε πως έκανε και πλαστική εγχείρηση για αυξητική στήθους. «Μου είπε πως θα ήμουν πολύ καλύτερη με μεγαλύτερο στήθος. Ήθελε κιόλας να την κάνω στο σπίτι στην Κούβα. Του είπα “όχι” γιατί δεν ήθελα να κάνω την επέμβαση στο σπίτι, γιατί φοβόμουν μην πάει κάτι στραβά. Έτσι, αποφάσισε να την κάνω στην Αργεντινή.»

Πήγαν όντως στην πατρίδα του Ντιέγκο, όμως τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά. «Έκανα την επέμβαση κι ήταν πολύ περίπλοκη επειδή από την τρέλα του Ντιέγκο η πληγή άνοιξε. Έπρεπε να καθίσω κι άλλο στο νοσοκομείο. Πήγα για 20 μέρες και τελικά έμεινα περίπου 2,5 μήνες».

«Μετανιώνω, αλλά…»

Η 37χρονη πια Μάβις δείχνει μετανοημένη αλλά δεν κατηγορεί τον Μαραντόνα.

«Λυπάμαι για τον εαυτό μου γνωρίζοντας ότι ήμουν 16 ετών και ήμουν μέρος όλων αυτών, αλλά ήταν μια επιπλέον εμπειρία για τη ζωή μου. Δεν επιλέγουμε ό,τι ζήσουμε. Απλά άφησα τον εαυτό μου να παρασυρθεί» τόνισε και πρόσθεσε πως το μόνο «όχι» που είπε στον Μαραντόνα ήταν οι επίμονες προτάσεις του να παίρνει μέρος σε ομαδικό σεξ. Πάντως, η Κουβανή είπε ότι «ήταν συναινετική σχέση» και ο Μαραντόνα την «μάγεψε».

Οι αντιδράσεις

Μία από τις κόρες του Μαραντόνα, η Τζιανίνα, εκφράστηκε με σκληρά λόγια για τη συνέντευξη ενώ ένας παλιός του φίλος είπε πως η σχέση του με την Μάβις ήταν «αποδεκτή και γνωστή» στην Κούβα.

«Η σχέση τους ήταν συναινετική, μαζί έμεναν η μητέρα και η γιαγιά του. Εκεί μαγείρευαν, έκαναν τα πάντα. Ποτέ δεν ρώτησα την ηλικία της, τους έβλεπα πολύ ερωτευμένους, είχαν εξαιρετική σχέση» είπε ο Μαριάνο Ισραέλιτ.

Home