Π. Βασιλάκος: Τι συμβουλεύει τον νέο "Bachelor" Αλ. Παππά (VIDEO)

Π. Βασιλάκος: Τι συμβουλεύει τον νέο "Bachelor" Αλ. Παππά (VIDEO)

Όσα αποκάλυψε στο "Happy Day"

Στην εκπομπή "Happy Day" και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη ο Παναγιώτης Βασιλάκος, όπου μίλησε για τον χωρισμό του με τη Νικολέττα Τσομπανίδου αλλά έδωσε και τις συμβουλές του στον Αλέξη Παππά που είναι ο νέος "Bachelor". 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Αρχικά ανέφερε: «Έχω πολλές εμπειρίες από το Bachelor. Τα κορίτσια μου χάρισαν συναισθήματα και μου έδωσαν αγάπη.  Μιλάω σχεδόν με όλες τις κοπέλες, με τη μοναδική που δεν έχω επικοινωνία είναι η Νικολέττα. Έχει προχωρήσει στη ζωή της, έχει κάνει σχέση, οπότε δεν θα ήθελα να την ενοχλώ. Θεωρώ ότι αν η Νικολέττα έχει πληγωθεί είναι λάθος της γιατί της έχω φερθεί πολύ όμορφα είναι πράγματα μεταξύ μας, τα οποία τα γνωρίζει πολύ καλά εκείνη... 

Είμαι 30 χρονών, έχω κάνει τρεις σοβαρές σχέσεις, έχω συζήσει, έχω αλλάξει ήπειρο. Όταν βλέπω ότι μία σχέση δεν πρόκειται να προχωρήσει και δεν έχει μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί.

Ξεκάθαρα (η Νικολέτα) ήταν αυτή που μου ταίριαζε περισσότερο, ένιωθα ο εαυτός μου, ένιωθα ότι ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μου. Και με τους γονείς της ταίριαζα πολύ κι έχω όμορφα συναισθήματα για εκείνους. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθούμε και να τα πούμε».

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Όσο αφορά τον Αλέξη Παππά, τον συμβούλεψε να γνωρίσει την κάθε κοπέλα ξεχωριστά είτε του αρέσει, είτε όχι.

Tags
Home