Πέθανε ζητιάνος και όταν έψαξαν το σπίτι του βρήκαν εκατομμύρια

Πέθανε ζητιάνος και όταν έψαξαν το σπίτι του βρήκαν εκατομμύρια

Η αστυνομία μετρούσε τα κέρματα για 8 ώρες

Ένα ατύχημα στη Βομβάη κόστισε τη ζωή ενός ανθρώπου ο οποίος ζητιάνευε για χρόνια στην συγκεκριμένη περιοχή. Ο ζητιάνος ζούσε μόνος του στο σπίτι σε μια παραγκούπολη στη νοτιοανατολική Βομβάη και όταν οι αστυνομία επισκέφτηκε το σπίτι του για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Και αυτό γιατί στην ερειπωμένη κατοικία του μπορεί να βρήκανπαλιές εφημερίδες και δεκάδες σακούλες από πολυαιθυλένιο αλλά ταυτόχρονα βρήκαν χιλιάδες κέρματα αλλά και έγγραφα με τραπεζικές καταθέσεις εκατομμυρίων.

Αφού πήρε αρκετές ώρες στους αστυνομικούς για να μετρήσουν όλα τα νομίσματα το ποσό έφτασε στο 1,5εκ  lakh ενώ μαζί με τις τραπεζικές καταθέσεις του άντρα ύψους 8,77εκ lakh το τελικό ποσό ξεπερνάει τα δέκα εκατομμύρια lakh (περίπου 127.827 ευρώ)

"Ο Birju Chandra Azad πέθανε σε ένα ατύχημα ενώ παραβιάζει τη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ του σταθμού Govandi και του σταθμού Mankhurd", δήλωσε ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας.

Η αστυνομία θα επικοινωνήσει προς το παρόν με τις τράπεζες για να διατηρήσει τις σταθερές καταθέσεις ασφαλείς, ενώ παράλληλα θα καταθέσουν τα κέρματα και θα αναζητήσουν συγγενείς ή μέλη της οικογένειας του για να τους αποδώσουν την κληρονομιά.

Home