Σταύρος Γεωργίου: Αποκάλυψε τη δυσκολότερη στιγμή στη ζωή του!

Σταύρος Γεωργίου: Αποκάλυψε τη δυσκολότερη στιγμή στη ζωή του!

«Έτρωγα τηγανιές στο κεφάλι… Φώναζαν συνεχώς, υπήρχε ένταση»

Είναι σίγουρα ένας από τους πιο ανατρεπτικούς παίκτες του φετινού MasterChef, που κατάφερε ωστόσο να τερματίσει δεύτερος στον μεγάλο τελικό. 

Ο Σταυρής από τη Λάρνακα επέστρεψε πίσω στην Κύπρο όπου απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα, λίγο πριν ξεκινήσει δυναμικά να βάζει σε μια σειρά τους στόχους του. 

Ο Κύπριος σεφ, μίλησε στην εφημερίδα «Secret» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την αγαπημένη του, την 22χρονη Έλενα και για το ενδεχόμενο να παντρευτούν. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ναι, είμαι ερωτευμένος, δεν το κρύβω… Γάμος;… Τι μου λες; Μην ακούω αυτή τη λέξη! Πρέπει να πετύχω πρώτα τους στόχους μου. Να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα». 

''

 

>>> Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από showbiz στο mylife <<<

Όσο για την πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα στην επαγγελματική του πορεία, αποκαλύπτει πως ήταν στο εξωτερικό πριν μερικά χρόνια. 

Για το θέμα ανέφερε: «Όταν πήγα να δουλέψω έξω, είδα την άσχημη πλευρά… Έτρωγα τηγανιές στο κεφάλι, ωμά, όταν έκανα κάτι λάθος, γι’ αυτό όμως έγινα καλύτερος… Φώναζαν συνεχώς, υπήρχε ένταση, πήρα αυτό που ήθελα να πάρω και μετά έφυγα και επέστρεψα στην Κύπρο. Κερδισμένος βγήκα». 

''

 mylife.com.cy

Home