Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θεραπεύτρια πληρώνεται με $2.000 από τους άντρες για… μια αγκαλιά

Offsite Team -
01.10.2022 - 13:51

Θεραπεύτρια πληρώνεται με $2.000 από τους άντρες για… μια αγκαλιά

Η 43χρονη λέει πως «η αγκαλιά βοηθάει στο να θεραπεύσει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα»

Επιμένει πως δεν υπάρχει τίποτε το ερωτικό, δεν είναι εργάτρια του σεξ, δεν έχει να κάνει με τίποτα το πονηρό, αλλά είναι απλά μία μορφή θεραπείας. Η Μίσι Ρόμπινσον από την Αυστραλία, όπως αναφέρει η DailyMail, είναι «θεραπεύτρια αγκαλιάς» και πληρώνεται γι αυτό αδρά. Παίρνει 2.000 δολάρια από τους άντρες για μία… αγκαλιά!

Η 43χρονη λέει πως «η αγκαλιά βοηθάει στο να θεραπεύσει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα» και επιμένει ότι οι υπηρεσίες της δεν έχουν καμία σχέση με το σεξ: «Δεν είμαι εργάτρια του σεξ και ποτέ δεν είχα προσπαθήσει οι πελάτες μου να κάνουν κάτι τέτοιο μαζί μου». Η Ρόμπινσον μάλιστα λέει πως τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες- καθότι έχει πελάτες και γυναίκες- υπογράφουν συμφωνία πριν ξεκινήσει η θεραπεία. Μέρος αυτής είναι ο όρος να καλύπτονται επίμαχα ερωτικά σημεία και να μην υπάρχει επαφή σε αυτά.

«Αν και δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό σε αυτό, «στην θεραπεία αγκαλιάς», μερικές φορές οι άνθρωποι έχουν στύση και ντρέπονται, αλλά το αντιμετωπίζουμε με ώριμο τρόπο», αποκάλυψε: «Το άγγιγμα μπορεί να προκαλέσει αυτές τις αντιδράσεις, είναι φυσικό, αλλά το αφήνουμε εκεί».

Η 43χρονη Αυστραλή, τονίζει παράλληλα: «Γνωρίζω ότι οι άντρες είναι συχνά αυτοί που χρειάζονται υπηρεσίες όπως αυτή για υποστήριξη της ψυχικής υγείας τους», υποστηρίζοντας ότι η έλλειψη επαφής επιδεινώνει τη μοναξιά και μπορεί να προκαλέσει αυτοκαταστροφικές συνήθειες όπως το κάπνισμα…

kjbkj

Αποκάλυψε ωστόσο πως πρόσφατα είχε μια γυναίκα πελάτη που χρειαζόταν απλώς μια αγκαλιά: «Με πήρε τηλέφωνο αφού ο επί δυόμισι χρόνια φίλος της, την άφησε χωρίς εξήγηση. Ήταν συντετριμμένη και δεν είχε φίλους ή οικογένεια στην περιοχή. Οπότε πήγα κοντά της».

Ζητώντας να εξηγήσει την ιδιότητά της, ανέφερε: «Λειτουργώ σαν θεραπευτής μασάζ με κάποιους τρόπους, χρησιμοποιώντας την αφή ως τρόπο για να βοηθήσω τους ανθρώπους να ανακουφιστούν από τον πόνο τους. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο και η πύλη στη συναισθηματική μας ικανότητα. Μερικοί άνθρωποι μισούν την ιδέα να μας αγγίζουν, αλλά όλοι στην πραγματικότητα το χρειαζόμαστε».

kjbk

Η Μίσι Ρόμπινσον χρεώνει 150 δολάρια για μια συνεδρία αγκαλιάς μιας ώρας. Για 2000 δολάρια, η Ρόμπινσον θα κρατήσει στην αγκαλιά της όλο τον βράδυ τον πελάτη.

gazzetta.gr

Home