Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τολμηρός οδηγός κάνει αναστροφή στο χείλος του γκρεμού (βίντεο)

Offsite Team -
27.01.2022 - 20:03

Τολμηρός οδηγός κάνει αναστροφή στο χείλος του γκρεμού (βίντεο)

Βίντεο που κόβει την ανάσα

Αυτή είναι η στιγμή που ένας τολμηρός οδηγός έκανε μια τρομακτική αναστροφή σε έναν στενό, ορεινό δρόμο. Μία και μόνο λάθος κίνηση μπορεί να οδηγήσει σε πτώση στον γκρεμό.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Στο βίντεο φαίνεται ένας οδηγός σε ένα μπλε επιβατικό όχημα στο Χονγκ Κονγκ να κάνει μανούβρες μπρος και πίσω, επανειλημμένα και με «χειρουργική» ακρίβεια, για να μπορέσει να κάνει αναστροφή σε έναν πολύ στενό, ορεινό δρόμο.

Κάποια στιγμή, ένας τροχός φαίνεται να βγαίνει σχεδόν έξω από τον χωματόδρομο και κρέμεται στον αέρα, πάνω από τον γκρεμό.

Ο οδηγός έχει μόνο ελάχιστα εκατοστά για να κινηθεί, καθώς στη συνέχεια μετακινεί το αυτοκίνητο προς τα εμπρός λίγο λίγο, αξιοποιώντας κάθε κομμάτι χώρου.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Επιδεικνύοντας την αυτοπεποίθηση και την ικανότητά του, ο οδηγός μεταφέρει το όχημα πιο πίσω, κοντά στην άκρη, μέχρι να υπάρχει αρκετός χώρος για να το γυρίσει και να κατεβεί.

Το βίντεο γυρίστηκε για το κανάλι YouTube, DrivingSkill, από έναν ειδικό και έχει συγκεντρώσει πάνω από 18 εκατομμύρια προβολές.

Για να γίνει πιο εντυπωσιακό το βίντεο, ενώ ο οδηγός εμφανίζεται πολύ κοντά στον γκρεμό, στην πραγματικότητα από κάτω υπάρχει ένας άλλος δρόμος, ο οποίος κρύβεται περίτεχνα από τη γωνία της κάμερας.

Με αυτό τον τρόπο, ο ειδικός δείχνει πώς κάποιος μπορεί να κάνει αναστροφή σε έναν πολύ στενό δρόμο.

Εσείς, θα τολμούσατε να κάνετε αναστροφή σε αυτό το μονοπάτι;

sputniknews.gr

Home