Ζευγάρι 100χρονων γιορτάζει 81 χρόνια γάμου (Φώτος)

Ζευγάρι 100χρονων γιορτάζει 81 χρόνια γάμου (Φώτος)

Ένα ζευγάρι γιόρτασε πρόσφατα 81 χρόνια γάμου

Οι Ron ετών 102, και η Joyce ετών 100 ετών, που ζουν στο Shenley Wood Retirement Village του Milton Keynes, θεωρούνται το ζευγάρι με τη μεγαλύτερη μακροημέρευση στη Μεγάλη Βρετανία.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ο γάμος τους έγινε στις 4 Ιανουαρίου του 1941. «Τους έλεγαν στο γάμο τους ότι δεν θα διαρκούσε πολύ. Πόσο έξω έπεσαν;», λέει η κόρη τους, Eileen.

Μάλιστα, τον περασμένο χρόνο, το ζευγάρι έλαβε γραπτά συγχαρητήρια από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την επέτειό του. Ο Ron με την Joyce παντρεύτηκαν στο Γενικό Γραφείο Μητρώου -όπου καταγράφονται γεννήσεις, θάνατοι, γάμοι και υιοθεσίες. «Υπήρχε τεράστια ουρά με ζευγάρια που ήθελαν να παντρευτούν καθώς τότε έστελναν όλη τη σειρά του Ron να βοηθήσει στον πόλεμο», εξηγεί η σύζυγός του.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Μεταξύ άλλων συμφωνούν ότι ήταν επρόκειτο για κεραυνοβόλο έρωτα. «Δεν υπάρχει αφεντικό στη σχέση μας. Και οι δύο δίνουμε και παίρνουμε», λέει η Joyce. «Ποτέ δεν περιμέναμε ότι θα φτάσουμε 81 χρόνια γάμου. Ξέρουμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί που πετύχαμε αυτόν τον εκπληκτικό στόχο. Νιώθω υπέροχα».

«Μερικές φορές η ζωή είναι σκληρή, αλλά το δουλεύουμε μαζί. Φροντίζουμε ο ένας τον άλλον», προσθέτει ο Ron.

Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, την Eileen και τον Bill, και σήμερα έχει τρία εγγόνια, έξι δισέγγονα και ένα τρισέγγονο.

Η κόρη τους σημειώνει πως οι γονείς της την ενέπνεαν. «Υπήρχε πάντα ένα θερμό καλωσόρισμα και πολλή αγάπη για όλους», είπε. «Ο μπαμπάς εργάστηκε σκληρά για να συντηρήσει την οικογένεια, ενώ η μαμά φρόντιζε εμάς και το σπίτι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσεις λίγο χρόνο μαζί τους για να καταλάβεις ότι αγαπούν και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, ακόμη και μετά από 81 χρόνια γάμου».

ilikiomenoi

in2life.gr

Home