Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χοντρό παρασκήνιο για Πρέσβη στην Αθήνα…

Offsite Team -
22.03.2023

Χοντρό παρασκήνιο για Πρέσβη στην Αθήνα…

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 19/3)

Πολλά λέγονται και γράφονται για την ‘ΘΕΣΗ MARSHMALLOW’ ΠΡΕΣΒΗ στην ΑΘΗΝΑ

Η ΘΕΣΗ είναι ελκυστική για όλους τους πολιτικούς που ψάχνουν την ΞΑΠΛΑ και ΑΡΑΧΤΗ μιας και η συγκεκριμένη θέση είθισται να δίδεται σε πρόσωπα εκτός ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. 

Ωστόσο ο ΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ μας προσδίδει άλλη διάσταση στην συγκεκριμένη θέση και δεν αποκλείεται να διορίσει και μέλος του ΥΠΕΞ. 

Το όνομα του ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Κ. ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ίσως να βολεύει και τους ευρύτερους σχεδιασμούς του ΝΙΚΟΥ αφού αν τον διορίσει πρέσβη στην Αθήνα τότε μπορεί να προχωρήσει σε άλλο Γενικό Διευθυντή του ΥΠΕΞ μιας και οι σχέσεις ΝΙΚΟΥ – ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ δεν ήταν και στα καλύτερά τους. 

Ας μην ξεχνάμε και την αλλαγή πόστου στο ΥΠΕΞ της ΦΙΛΙΠΠΑΣ από τον ΚΟΡΝΗΛΙΟ, κάτι που ίσως η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ να μην ξεχάσει ποτέ. 

Να σημειώσουμε πάντως ότι η πεπατημένη είναι πως σε περίπτωση μετακίνησης Γενικού Διευθυντή ΥΠΕΞ, τότε η μετακίνηση γίνεται είτε σε ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ είτε σε ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ διότι οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση θεωρείται υποβάθμιση. 

Πάντως είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΝΕΒΕΖΟΣ φεύγει από την συγκεκριμένη θέση και όπως μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ, ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ μας ΜΑΣΑ ΣΙΔΕΡΑ…  

Home