Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οικονομικός Χειμώνας στο ΔΗΣΥ, οικονομική Άνοιξη στο ΔΗΚΟ

Offsite Team -
24.03.2023

Οικονομικός Χειμώνας στο ΔΗΣΥ, οικονομική Άνοιξη στο ΔΗΚΟ

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 19/3)

Βαρύ είναι και το ‘Οικονομικό κλίμα’ στην ΠΙΝΔΑΡΟΥ όπως πληροφορείται Ο ΕΦΕΤΗΣ, αφού η νέα ηγεσία και κυρίως η νέα Πρόεδρος ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα πρέπει να εξεύρει τους τρόπους αλλά κυρίως τους ΠΟΡΟΥΣ για να συντηρήσει το μεγάλο κόμμα του ΔΗΣΥ. 

Ο ΔΗΣΥ ίσως να αριθμεί και πέραν των 100 εργαζομένων, έλεγε Συναγερμικός στον ΕΦΕΤΗ, με ένα payroll γύρω στο 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο, πρόσθεσε για να εξηγήσει ότι μαζί με τα τρέχοντα έξοδα ο ΔΗΣΥ για να μπορεί να λειτουργήσει ως κόμμα χρειάζεται πέραν των 2,5 εκατομμυρίων τον χρόνο

Το χειρότερο όμως για την ΑΝΝΙΤΑ είναι πως με τον ΔΗΣΥ να είναι στην Αντιπολίτευση ‘εξαφανίζονται’ και οι ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ, όπως γίνεται βεβαίως με όλα τα κόμματα που δεν είναι εξουσία. 

Και Ο ΕΦΕΤΗΣ σας εξηγεί πώς δουλεύει το πράμα: 

Ένας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ θα σπονσάρει όλα τα μεγάλα κόμματα. Ωστόσο το κυβερνών κόμμα έχει την ‘τιμητική του’ και εννοείται ότι θα πάρει την μερίδα του λέοντος. Για παράδειγμα αν διαθέσει 100,000 ευρώ, τα 60,000 θα πάνε στο κυβερνών κόμμα και τα υπόλοιπα θα διανεμηθούν σε κάποια από τα υπόλοιπα κόμματα που είναι στη Βουλή. 

Όπως λοιπόν έρχεται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ για ΔΗΣΥ, τα πράγματα λειτουργούν αντίστροφα για το ΔΗΚΟτο οποίο υποδέχεται –επιτέλους μετά από μια 13ετία- την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ

Ήδη Ο ΕΦΕΤΗΣ μαθαίνει πως για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό οι υπάλληλοι του ΔΗΚΟ πληρώθηκαν στην ώρα τους.  

Ιδιαίτερα με το στάτους που διαθέτει ο ΝΙΚΟΛΑΣ, ως ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ τα πράγματα μόνο ΕΥΟΙΩΝΑ μπορούν να είναι για το ΔΗΚΟ.

…και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!

Home