Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κάμποσα οράματα ρε παιδιά...

Offsite Team -
19.05.2022 - 16:00

Κάμποσα οράματα ρε παιδιά...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - Ο ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 15/5)

Περιμέναμε λοιπόν τον Νίκο να μιλήσει. Να εξαγγείλει. Να δούμε και τι θα πει. 

Και τι είπε; Μας είπε για κάμποσα Οράματα που έχει.

Δεν δεσμεύτηκε για τίποτα παρά μόνο ότι ΔΕΝ θα κάνει κόμμα (ναι αλλά για τούτο δεσμεύτηκε και ο Γιώργος Βασιλείου και ο Γιώργος Λιλλήκας). 

Που λέτε. Δεν μας είπε τίποτα ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ. Μας είπε πώς σκέφτεται την Κύπρο αλλά δεν μας είπε θα κάνω αυτό και εκείνο. Δεν υποσχέθηκε τίποτα, δεν δεσμεύτηκε για τίποτα, δεν εξήγγειλε τίποτα ουσιαστικά. 

Σωστά διερωτήθηκαν τις προάλλες στο ΔΗΣΥ ‘μα καλά ρε Νικολή μου 9 χρόνια μέλος της Κυβέρνησης του ΔΗΣΥ και δεν είπες, δεν εισηγήθηκες ούτε και ένα όραμα για να υλοποιηθεί και τώρα τα θυμήθηκες όλα; Τα μάζευες δηλαδή για τον εαυτό σου;’ Διερωτώνται στην Πινδάρου. 

Πάντως Νίκο μου έχω κι’ εγώ ένα όραμα. Να πιάννω μισθό 10,000ευρώ τον μήνα και να κάνω διακοπές πάνω σε γιοτ…  σχολίαζε τις προάλλες ένας φίλος του ΕΦΕΤΗ σε μια παρέα 5-6 ατόμων που γινόταν πολιτικό κους κους για την εξαγγελία του Νίκου.

Θα μας αυξήσει τα Γαλλικά ο Πρόδρομος

Offsite Team -
28.06.2022 - 09:59

Θα μας αυξήσει τα Γαλλικά ο Πρόδρομος

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - Ο ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 26/6

Διάβαζα τις προάλλες στην OFFSITE NEWS ότι θα αυξηθούν οι υποχρεωτικές ώρες των Γαλλικών στα Σχολεία μας. Μάλιστα ο τίτλος του ρεπορτάζ ήταν ο εξής: «Parlez-vous français? - Αυξάνονται οι υποχρεωτικές ώρες Γαλλικών»

Αυτό που ίσως να μην ξέρετε όμως είναι πως ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ σπούδασε Γαλλία και μιλάει και απταίστως την Γαλλική. Οπόταν μια ιδιαιτερότητα και μια αγάπη προς τα Γαλλικά την έχει… 

Το ερώτημα όμως είναι άλλο: Οι ώρες διδασκαλίας ξένων γλωσσών στα σχολεία μας θα αυξομειώνονται αναλόγως της συμπάθειας εκάστου Υπουργού Παιδείας προς συγκεκριμένη γλώσσα; Δηλαδή αν αύριο διοριστεί ένας Υπουργός Παιδείας που μιλάει Γερμανικά θα γίνουν τα Γερμανικά υποχρεωτικά; 

Και αν μεθαύριο εκλεγεί ο Χριστοδουλίδης και διορίσει Υπουργό θα εντάξουν τα Ρωσικ​​​​​ά; 

Ουπς! Λέμε τώρα… 

Home