Ωεοοοοοο… Πάνε στον Καρογιάν

Ωεοοοοοο… Πάνε στον Καρογιάν

Ο ΕΦΕΤΗΣ, με τίτλο «Ετοιμάζουν «έκπληξη» στον Νικόλα…», σας το είπε από 28 ΙΟΥΝΙΟΥ!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 2/8)

Δεν μπορείτε να έχετε παράπονο ε! 

Ο ΕΦΕΤΗΣ, με τίτλο «Ετοιμάζουν «έκπληξη» στον Νικόλα…», σας το είπε από 28 ΙΟΥΝΙΟΥ. Και εσάς, τους αναγνώστες αλλά και του ΝΙΚΟΛΗ μου, ο οποίος προφανώς ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ.

Κοιτάξτε: 

Δ

Μετέπειτα έγραψε ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ και μετά ΞΑΝΑ26 ΙΟΥΛΙΟΥΟ ΕΦΕΤΗΣ σας αποκάλυψε και ένα παρασκηνιάκι που παίζεται -μαζί με τα άλλα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι- για την προεδρία της Βουλής. Τίτλος; «Ο ΕΦΕΤΗΣ: Στήνεται παρασκήνιο για Βότση Πρόεδρο Βουλής»

Ε, ΝΙΚΟΛΗ μου τι να σου κάνω. Όταν σε προειδοποιούσα ας άκουγες. 

Τώρα θα σας πω για ένα άλλο πράμα ακόμη: 

Παρά το ότι ο ΒΟΤΣΗΣ, ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ, ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ και ΤΣΙΓΚΗΣ λένε για δημιουργία ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ, η απόφαση είναι ειλημμένη: ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΓΙΑΝ – ΔΗΠΑ. Είτε ως φουλ είτε ως δήθεν συνεργασία κτλ κτλ κτλ. 

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΔΗΠΑ θα στηρίξουν στις Βουλευτικές εκλογές, όπου κάποιοι εξ αυτών, αν όχι και οι 5, θα φιλοξενηθούν στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ...

Δείτε και το πιο κάτω όμως παρασκήνιο:

Και Υπουργείο ή άλλο πόστο στο deal

Δ

Η ΔΗΠΑ ως γνωστόν λειτουργεί ως ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ του ΝΙΚΑΡΟΥ. 

Άλλωστε αυτός τους συντηρεί και από αυτόν αντλούν δύναμη, αφού τους αφήνει κάμποσα στελέχη σε διάφορα ισχυρά πόστα και απ’ εκεί μπορούν να «κανονίζουν» τους ΚΑΡΟΓΙΑΝΝΙΚΟΥΣ και άλλους ΔΗΚΟικούς που επιθυμούν να «μεταπηδήσουν» στην ΔΗΠΑ. 

Ο ΕΦΕΤΗΣ λοιπόν πληροφορείται πως κατά το DEAL των πέντε με την ΟΜΑΔΑ ΚΑΡΟΓΙΑΝτους αφέθηκε να νοηθεί πως στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να εκλεγούν στην Βουλή, τότε «ο ΘΕΟΣ (βλέπε ΝΙΚΑΡΟ) είναι Μεγάλος», και να μην ανησυχούν ότι θα βρεθούν εκτός πολιτικής σκηνής. 

Για παράδειγμα ο ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ως πρώην Αξιωματικός της ΕΦ, μπορεί να αξιοποιηθεί, λέμε τώρα, ως ΥΠΑΜ, αφού κλείσει το 18μηνο ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ. 

Ο ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣλόγου χάρη, θα μπορούσε αν δεν εκλεγεί Βουλευτής τον Μάιο του 2021, να διεκδικήσει «με αξιώσεις και υποστήριξη» τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Και ούτω καθεξής. 

Για να εξηγούμαστε όμως: Αυτά ΔΕΝ κλείδωσαν. Εγώ σας μεταφέρω το παρασκήνιο και το τι αφέθηκε να νοηθεί στους πέντε, ώστε να κάνουν το βήμα και να αποχωρήσουν από το ΔΗΚΟ. 

Λοιπόν. Σας είπα ήδη πολλά και ίσως εκθέσω και τους ανθρώπους που δουλεύουν για τον ΕΦΕΤΗ, οπόταν δεν θα πω άλλα…promise!!!!

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Home