Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σοβαρός προβληματισμός στο ΑΚΕΛ & τα 3 ενδεχόμενα…

Offsite Team -
07.10.2022 - 09:00

Σοβαρός προβληματισμός στο ΑΚΕΛ & τα 3 ενδεχόμενα…

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 2/10)

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ και ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΟΣ προβληματισμός υπάρχει στο ΑΚΕΛ

Όπως μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ στο ΑΚΕΛ, ηγεσία και στελέχη, εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το θέμα των Προεδρικών 2023 αφού ο υποψήφιος τους ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ δεν εμφανίζεται να ‘παίρνει τα πάνω του’ σε ποσοστά και να μπορεί να συσπειρώσει τους ΑΚΕΛικούς. 

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι στην ΕΖΕΚΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και για τα σημαντικά ποσοστά ΑΚΕΛικών που εμφανίζονται να επιμένουν στην υποψηφιότητα ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ και να μην ‘επαναπατρίζονται’. 

Ένας από τους λόγους, όπως λέχθηκε στον ΕΦΕΤΗ, είναι και η αδυναμία του υποψηφίου του ΑΚΕΛ να συσπειρώσει και να φέρει ‘μέσα’ δυσαρεστημένους ΑΚΕΛικούς. 

Πάντως στους ΑΚΕΛικούς κύκλους συζητούνται 3 ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ: 

ΕΝΑ. Να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν και να πάει το ΑΚΕΛ με ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ μέχρι τέλους. 

ΔΥΟ. Να αναμένουν τους 4 ανεξάρτητους αν θα ενωθούν ‘εις έναν’ και να δουν το ενδεχόμενο να στηρίξουν και αυτοί αυτόν τον ‘έναν’ (στο μεταξύ Ο ΕΦΕΤΗΣ μαθαίνει πως θα είναι δύσκολη η συνένωση των τεσσάρων ‘εις έναν’ και το πιθανότερο είναι ο Κ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ να συνεχίσει μόνος του και οι άλλοι δυο (Ηλιάδης, Πρωτοπαπάς) να στηρίξουν ΑΧΙΛΛΕΑ)

ΤΡΙΑ. Πάντως κάποιοι, πιο τολμηροί ΑΚΕΛικοί, θεωρούν πως το κόμμα θα πρέπει να δράσει άμεσα μιας και ο χρόνος τελειώνει και όπως έχουν τα πράγματα -υποστηρίζουν- πως μόνο μια υποψηφιότητα ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ θα μπορούσε να φέρει την ανατροπή. Το όνομα της ΕΙΡΗΝΗΣ δεν είναι τυχαίο αφού αυτό ήδη μετρήθηκε παλαιότερα με πολύ καλά αποτελέσματα και επιπλέον η ΕΙΡΗΝΗ ως μάχιμη πολιτικός είναι πανέτοιμη να ριχτεί στην μάχη. 

Home