Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νεοσύλλεκτοι: Στο ακουστικό για τις ορκωμοσίες

Offsite Team -
13.06.2022 - 06:45

Νεοσύλλεκτοι: Στο ακουστικό για τις ορκωμοσίες

Όλα έτοιμα για την κατάταξη

Την εκπομπή “Offsite on Air” χορηγεί η Τράπεζα Κύπρου

ΓΡΑΦΕΙ Η ΞΕΝΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Παρέλαβαν οι νεοσύλλεκτοι της 2022 ΕΣΣΟ τα είδη ένδυσης και υπόδησης τους, ενώ ολοκληρώθηκε και η ιατρική εξέταση τους, σημείωσε  ο εκπρόσωπος τύπου της Εθνικής Φρουράς, Χρήστος Πιερής, στην εκπομπή Offsite On Air, αναφέροντας ότι τώρα ακολουθούν οι αθλητικές δοκιμασίες για τις ειδικές δυνάμεις και οι εξετάσεις δοκίμων εφέδρων αξιωματικών.

Συγκεκριμένα σημείωσε πως η επόμενη φάση από την Εθνική Φρουρά είναι την 1η Ιουλίου που θα γίνει η αθλητική δοκιμασία για τις ειδικές δυνάμεις, δηλαδή καταδρομείς και στρατονόμους και έχουν ενημερωθεί όσοι θα επιλεγούν.

Η επόμενη διαδικασία, πρόσθεσε, είναι η εξέταση δοκίμων εφέδρων αξιωματικών στις 4 Ιουλίου η αθλητική δοκιμασία και η γραπτή εξέταση και δοκίμια νοημοσύνης στις 5 Ιουλίου.

«Αυτά θα γίνουν πριν την κατάταξη, η οποία θα γίνει 11-15 Ιουλίου. Έχουμε κάνει μια συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας για να μας πει αν λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας μπορούν να γίνουν συγκεντρώσεις γονέων, αν και εκτιμώ ότι θα είναι εντάξει - αλλά αναμένουμε την απάντηση επίσημα, ώστε μέχρι τις 28 Ιουλίου που είναι η ορκωμοσία να ξέρουν αν θα είναι παρόν οι γονείς ή όχι», επεσήμανε

Σε άλλο σημείο της παρέμβασης του ο εκπρόσωπος τύπου της Εθνικής Φρουράς, Χρήστος Πιερής, αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στην αξιοσημείωτη πρώτη επίσκεψη σε επίπεδο Υπουργών Άμυνας του στις ΗΠΑ και τις κοινές ασκήσεις που μπορούν να γίνουν με τις Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.

Παρακολουθήστε την παρέμβαση του κ.Πιερή:

Home