Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αριστοτέλους: Απώτερος στόχος το φάγωμα μου

Offsite Team -
04.08.2022 - 11:30

Αριστοτέλους: Απώτερος στόχος το φάγωμα μου

Πέρασε το κατώφλι του Αρχηγείου για κατάθεση η Διευθύντρια των Φυλακών

Απώτερος σκοπός είναι η απομάκρυνση μου από τις φυλακές όμως έχω το δίκαιο με το μέρος μου και θα συνεχίσω να πολεμάω για αυτό, δήλωσε η Διευθύντρια των Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους, η οποία κλήθηκε το την Πέμπτη στο ΤΑΕ Αρχηγείου σε σχέση με την ποινική έρευνα που άνοιξε η Αστυνομία για τη διαρροή του email.

 

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η κ. Αριστοτέλους είπε ότι "ήρθαμε σήμερα να ανακριθούμε λόγω της καταδίωξης την οποία υφίσταμαι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα συνεχίσω να πολεμώ το σύστημα, θα συνεχίσω να πολεμώ τη διαφθορά μαζί με τους δικηγόρους μου γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι ενήργησα σωστά καταγγέλλοντας μία υπόθεση διαπλοκής και διαφθοράς".

Πρόσθεσε ότι "ακόμα και σήμερα που υφίσταμαι όλη αυτή την καταδίωξη δεν μετανιώνω γιατί έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα ενεργούσα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως ενήργησα γιατί έχω μάθει πάντα να κάνω το σωστό. Αν δεν υπέβαλλα την καταγγελία δεν θα περνούσα όλο αυτό το οποίο υφίσταμαι σήμερα, όλη αυτή την καταδίωξη, η οποία σας βεβαιώ δεν είναι καθόλου ευχάριστη".

Η κ. Αριστοτέλους είπε ότι "πρέπει όμως να είμαι πολύ προσεκτική γιατί μπορεί από το τίποτα να διαταχθεί και τρίτη ποινική έρευνα εναντίον μου σε διάστημα μιας εβδομάδας".

>>>> Καταγγελίες Άννας: Νέα στοιχεία και παράταση μέχρι Σεπτέμβριο

Είπε ότι αντί να διαταχθεί έρευνα για τη διαρροή του μαρτυρικού υλικού που έχουν παραδώσει στον ποινικό ανακριτή για την υπόθεση διαφθοράς και διαπλοκής ανώτερου αξιωματικού της αστυνομίας και το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας από συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι, "αντί να δούμε να διατάσσεται έρευνα για τη διαρροή της απόρρητης επιστολής, διατάσσεται με υπερβολικό ζήλο μία έρευνα για ένα e-mail το οποίο αφορούσε την ενεργοποίηση παράνομων παρακολουθήσεων".

Ερωτηθείσα εάν σε περίπτωση που τα πράγματα φτάσουν στα άκρα θα δώσει στοιχεία στη δημοσιότητα, απάντησε  "όλα στην ώρα τους" και επανέλαβε ότι αν γύριζε το χρόνο πίσω θα ενεργούσε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και ας είχε τις χειρότερες συνέπειες που βιώνει σήμερα. 

>>>Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση<<<

Κληθείσα να σχολιάσει ότι η Νομική Υπηρεσία και η Αστυνομία ακολουθούν μία κοινή γραμμή, είπε ότι "αυτό που έχω να πω είναι ότι απώτερος στόχος είναι το φάγωμα μου γιατί τόλμησα να καταγγείλω μία υπόθεση διαφθοράς και διαπλοκής, γιατί τόλμησα να τα βάλω με το σύστημα".

"Δεν μετανιώνω ούτε στιγμή και θα συνεχίσω να πολεμώ μαζί με τους δικηγόρους μου το σύστημα και τη διαφθορά. Απώτερος σκοπός είναι η απομάκρυνση μου από τις φυλακές όμως έχω το δίκαιο με το μέρος μου και θα συνεχίσω να πολεμάω για αυτό".

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση είπε ότι η νομοθεσία που αφορά την προστασία των θυμάτων που καταγγέλλουν πράξεις διαφθοράς σίγουρα θα έπρεπε να ενεργοποιηθεί "ακόμα και στην περίπτωση που αφορά την υπόθεση με το μαρτυρικό υλικό που έχουμε παραδώσει στον ποινικό ανακριτή για την πράξη διαφθοράς και διαπλοκής που καταγγείλαμε εναντίον ανώτερου αξιωματικού και το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να διαταχθεί και η δεύτερη έρευνα εναντίον μας".

ΚΥΠΕ

Home