Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Καταγγελίες Άννας: Νέα στοιχεία και παράταση μέχρι Σεπτέμβριο

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
19.07.2022

Καταγγελίες Άννας: Νέα στοιχεία και παράταση μέχρι Σεπτέμβριο

Διαδικασίες για την παράταση της διαθεσιμότητας του υψηλόβαθμου αξιωματικού

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

H έρευνα του ανεξάρτητου  ποινικού ανακριτή Αχιλλέα Αιμιλιανίδη για τις καταγγελίες της διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών Άννας Αριστοτέλους, σύμφωνα με την οποία Υψηλόβαθμος Αξιωματικός της Αστυνομίας φέρεται να συνομιλούσε με βαρυποινίτη ζητώντας στοιχεία για την προσωπική της ζωή δεν τελειώνει έτσι εύκολα.

Κατόπιν συνεννόησης με τον  Γενικό Εισαγγελέα Γιώργο Σαββίδη, ο ανεξάρτητος  ποινικός ανακριτής Αχιλλέας Αιμιλιανίδης ζήτησε και πήρε παράταση μέχρι τις 05 Σεπτεμβρίου 2022 για την ολοκλήρωση της έρευνάς του. Σημειώνεται ότι η έρευνα θα έπρεπε να ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022.

Μιλώντας στην ΟffsiteNews ο κ. Αιμιλιανίδης ανέφερε ότι κρίθηκε σκόπιμη η παράταση διάρκειας της έρευνάς του αφού προέκυψε μέσα από  την έρευνά του η ανάγκη λήψης νέων καταθέσεων. Ο κ. Αιμιλιανίδης στρατοπεδευσε στις Κεντρικές Φυλακές όπου λαμβάνει καταθέσεις από κατάδικους ενώ συνομίλησε πολλές φορές με τη διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών. 

Με την εξασφάλιση όλων των στοιχείων θα ετοιμαστεί το πόρισμα που θα δοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα  για να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες. 

>>>Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση<<<

Παρατείνεται η διαθεσιμότητα του αξιωματικού

Μετά την απόφαση για παράταση της έρευνας θα εξεταστεί το ενδεχόμενο παράτασης της διαθεσιμότητας του υψηλόβαθμου αξιωματικού. Αρμόδιες πηγές ανέφεραν στην OffsiteNews ότι με δεδομένη την απόφαση παράτασης της έρευνας θα γίνουν οι ενέργειες για την παράταση της διαθεσιμότητας του υψηλόβαθμου αξιωματικού.

Home