Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έκαψαν δυο οχήματα στην Αγία Νάπα / Τι είπε ο ιδιοκτήτης

Offsite Team -
09.06.2022 - 12:30

Έκαψαν δυο οχήματα στην Αγία Νάπα / Τι είπε ο ιδιοκτήτης

Δύο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς στην Αγία Νάπα από πυρκαγιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα

Δύο οχήματα στην Αγία Νάπα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ τρίτο υπέστη ελαφριές ζημιές στο εξωτερικό του, από πυρκαγιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

>>>Διαβάστε επίσης: Νίκησε ο Ηρακλής - Χτύπησε το καμπανάκι στο Παιδοογκολογικό

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας ότι υπήρχε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης του ταχυδρομείου Αγίας Νάπας. Την σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του τοπικού σταθμού, του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της ΥΚΑΝ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».

Πρόσθεσε ότι η πυρκαγιά είχε επεκταθεί σε ακόμα δυο διπλανά οχήματα. «Η πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είχε προκαλέσει ολοσχερώς την καταστροφή των δυο από τα τρία οχήματα ενώ προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στο εξωτερικό του τρίτου», είπε.

1

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το όχημα από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά ανήκει σε άνδρα ηλικίας 47 ετών από τη Λάρνακα, ο οποίος κατά τον επίδικο χρόνο εργαζόταν.

Η σκηνή, ανέφερε, «αποκλείστηκε από μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου και φρουρείτο μέχρι το πρώτο φως της ημέρας όπου την επισκέφθηκαν εκ νέου ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας».

1

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν «διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα με την χρήση εύφλεκτης ύλης. Από την σκηνή η οποία φωτογραφήθηκε, παραλήφθηκαν από τους ανακριτές διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις».

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου «ο 47χρονος σε προφορική του συνέντευξη δεν εξέφρασε υποψίες εναντίον οποιουδήποτε προσώπου, ούτε γνωρίζει τα αίτια που οδήγησαν στον εμπρησμό του οχήματος του. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου ξεκίνησαν άμεσα εξετάσεις τόσο στην περιοχή, αναζητώντας μαρτυρία από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και κατοίκους της περιοχής, όσο και από το προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον του 47χρόνου».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΚΥΠΕ

Home