Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νέα απάτη: Απέσπασαν από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων €27χιλ

Offsite Team -
13.08.2022 - 11:38

Νέα απάτη: Απέσπασαν από εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων €27χιλ

Όσα κατήγγειλε η υπάλληλος της εταιρείας

Οι διαδικτυακές και οι ηλεκτρονικές απάτες συνεχίζονται, και αυτή τη φορά στόχος είναι εταιρεία χώρου ενοικιάσεων αυτοκινήτων. 

>>> Λεμεσός: Θύμα απάτης 77χρονος - Του απέσπασαν σχεδόν €7.000

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, τη νέα αυτή απάτη κατήγγειλε η υπάλληλος εταιρείας χώρου ενοικιάσεων αυτοκινήτου στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία, η εν λόγω εταιρεία, έπεσε θύμα απάτης δύο φορές κατά τους μήνες Ιουνίου και Ιουλίου του 2022, με αποτέλεσμα να της αποσπάσουν το συνολικό ποσό των 27,216.64 ευρώ.

Συγκεκριμένα, παρίσταναν εταιρεία με την οποία συνεργάζονται στο Μαρόκο και τους ζήτησαν να προβούν σε πληρωμές δύο τιμολογίων, που αφορούσαν ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, στο μήνυμα που έλαβαν αναφερόταν πως η πληρωμή έπρεπε να γίνει σε άλλο λογαριασμό, από αυτόν που πλήρωναν συνήθως. Έτσι, αφού τους έπεισαν, στις 29 Ιουνίου και 11 Ιουλίου προέβησαν σε πληρωμές 17,834.62 ευρώ και 9370,22 ευρώ στο λογαριασμό που τους υποδείχθηκε σε τράπεζα στην Αγγλία.

>>> Κύπρος: Απάτη με επαύλεις - Παίρνουν λεφτά και εξαφανίζονται

Στη συνέχεια, αφού ήρθαν σε επικοινωνία με την εταιρεία που συνεργάζονται, αντιλήφθηκαν πως είχαν πέσει θύματα απάτης αφού το μήνυμα που εστάλη δεν ήταν από αυτούς.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Home