Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αστυνομικός έσωσε από πνιγμό 17χρονη στην Πάφο

Offsite Team
- 23.07.2023

Αστυνομικός έσωσε από πνιγμό 17χρονη στην Πάφο

Κατά τη διάρκεια ερευνών η 17χρονη εντοπίστηκε μέσα στην θάλασσα αναίσθητη

Αστυνομικός που υπηρετεί στο ΤΑΕ Πάφου διέσωσε το Σάββατο 17χρονη Ουκρανή, η οποία διαμένει μόνιμα στην Πάφο, από πνιγμό. Η νεαρή κοπέλα είχε μεταβεί μαζί με τρεις συνομήλικούς της χθες βράδυ σε παραλία ξενοδοχείου της Κάτω Πάφου για κολύμπι.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, λίγο πριν τα μεσάνυκτα δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι οι φίλοι της 17χρονης δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν. Αμέσως μέλη της ΑΔΕ Πάφου και της Λιμενικής Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή και άρχισαν τις έρευνες, πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών η 17χρονη εντοπίστηκε μέσα στην θάλασσα αναίσθητη και μέλος της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου εισήλθε εντός της θάλασσας, την παρέλαβε και την έβγαλε στην παραλία. Εκεί, συνέχισε, της έδωσε τις Πρώτες Βοήθειες ενώ η κοπέλα μεταφέρθηκε ακολούθως στο ΓΝ Πάφου, όπου κρατείται για περαιτέρω νοσηλεία.

Εξάλλου, ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου σε ανακοίνωσή του εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς τον Αστυνομικό Παναγιώτη Δημοσθένους, ο οποίος, όπως γράφει, με κίνδυνο της ζωής του κατάφερε να διασώσει την 17χρόνη απο πνιγμό. 

Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου εκφράζει τα συγχαρητήρια του και στο πλήρωμα της Ακάτου της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, στον Νεκτάριο Χριστοδούλου και Σίμο Λιασίδη, που συνέβαλαν στο γρήγορο εντοπισμό της 17χρονης στη θάλασσα.  

Τέτοιες πράξεις ειναι αξιέπαινες, αποτελούν παράδειγμα προς μιμηση και τιμούν τόσο την Αστυνομία όσο και την κοινωνία μας, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Σ.Α.Κ.

ΚΥΠΕ

Home