Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Digital Tree: Ενισχύει τον επιχειρηματικό της κύκλο επενδύοντας στην εταιρεία Atokes

Offsite Team
- 27.10.2023

Digital Tree: Ενισχύει τον επιχειρηματικό της κύκλο επενδύοντας στην εταιρεία Atokes

H atokes είναι η πρώτη υπηρεσία με την πρωτοπόρα ιδέα «Buy it, your way!» στην Κύπρο!

Ο όμιλος Digital Tree με υπερηφάνεια ανακοινώνει την άμεση επένδυσή του στην Κυπριακή start-up εταιρεία, «atokes». Ο όμιλος συνεχίζει να επεκτείνει το eCommerce & Innovation portfolio του μετά από τις επενδύσεις του σε Ergodotisi job portal, EKCO Maximum Power - Electric Charging Solutions, και The Mighty Kitchen.

H atokes είναι η πρώτη υπηρεσία με την πρωτοπόρα ιδέα «Buy it, your way!» στην Κύπρο! Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αποκτήσουν άμεσα τα προϊόντα για τα οποία ενδιαφέρονται και να τα πληρώσουν αργότερα σε μηνιαίες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, δέσμευση ποσού και κανένα κρυφό κόστος.

Όλα γίνονται διαδικτυακά, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της υπηρεσίας, με πάνω από 4.000 προϊόντα διαθέσιμα! Μετά από μια απλή εγγραφή και μια σύντομη διαδικασία έγκρισης για μηνιαίες πληρωμές, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν αυτό που χρειάζονται εύκολα και άμεσα. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η atokes εντάσσεται στην οικογένεια του ομίλου της Digital Tree, καθώς θα επεκτείνει τη δυναμική της εταιρείας και την προσφορά της προς τους Κύπριους καταναλωτές. Η Digital Tree επενδύει σε καινοτόμες εταιρείες που μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά και είμαστε βέβαιοι ότι η atokes θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές κάνουν τις αγορές τους στο διαδίκτυο.» αναφέρει ο Φάνος Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Digital Tree.

«Ο συνεχώς αναπτυσσόμενος όμιλος της Digital Tree ο οποίος στηρίζεται στην πρωτοπορία, την ευελιξία και τη συνεχή προσαρμογή σε νέα δεδομένα της εποχής, αδιαμφισβήτητα θα βοηθήσει σημαντικά στο έργο μας και στην υλοποίηση των στόχων μας. Ταυτόχρονα είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στη στρατηγική του ομίλου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας πάντα προτεραιότητα τις ανάγκες των καταναλωτών. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και περήφανοι που ενώνουμε δυνάμεις με τον όμιλο της Digital Tree και είναι τιμή μας που θα αποτελούμε κομμάτι του.» πρόσθεσε ο Φώτης Καρκαμπούλιας, Διευθυντής της atokes.

0
Home