Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εγγονός Αναστασιάδη: Αντί Κλήρου πήγε ΚΕΝ Λεμεσού - Ο λόγος

Offsite Team
- 10.07.2023

Εγγονός Αναστασιάδη: Αντί Κλήρου πήγε ΚΕΝ Λεμεσού - Ο λόγος

Ο νεαρός εγγονός του πρώην ΠτΔ ως αθλητής Λέσχης Αυτοκινήτου τοποθετήθηκε εντός της επαρχίας του ανεξαρτήτως μορίων

Ο νεαρός εγγονός του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας ως αθλητής Λέσχης Αυτοκινήτου Λεμεσού τοποθετήθηκε εντός της επαρχίας του ανεξαρτήτως από τα μόρια του

Ο νεαρός εγγονός του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κατατάγηκε ως νεοσύλλεκτος στην Εθνική Φρουρά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της OffsiteNews κατά την τοποθέτηση του νεαρού, άπαντες στην ΕΦ εξεπλάγησαν για το άθλημα για το οποίο εμφανίστηκε να είναι εγγεγραμμένος στην επίσημη λίστα του ΚΟΑ. 

Ως γνωστόν, για εθνοφρουρούς αθλητές που βρίσκονται στο επίσημο μητρώο του ΚΟΑ ως αθλητές, η Εθνική Φρουρά οφείλει να τους παραχωρεί διευκολύνσεις αλλά συνάμα να τους τοποθετεί εντός της επαρχίας που βρίσκεται το επίσημο Σωματείο τους ώστε να μπορούν να προπονούνται. 

Στις περιπτώσεις των αθλητών εθνοφρουρών δεν εφαρμόζεται το σύστημα μοριοδότησης για τις τοποθετήσεις τους. 

Όπως πληροφορείται η OffsiteNews ο εγγονός του Νίκου Αναστασιάδη είναι αθλητής αυτοκινήτου, εγγεγραμμένος στο Σωματείο - Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού ενώ όπως αναφέρεται διακρίθηκε μάλιστα με 1η θέση σε παγκύπριους αγώνες (!), παρά το νεαρό της ηλικίας του. 

Συνεπώς ως αθλητής ο νεαρός τοποθετήθηκε σε μονάδα που εδρεύει στο ΚΕΝ Λεμεσού, κάτι που όπως αναφέραμε και πιο πάνω γίνεται με όλους τους αθλητές εθνοφρουρούς, να τοποθετούνται δηλαδή εντός επαρχίας τους. 

Πάντως άλλοι Λεμεσιανοί νεοσύλλεκτοι με τα ίδια μόρια που συγκεντρώνει ο εγγονός του Προέδρου αλλά χωρίς να είναι εγγεγραμμένοι αθλητές τοποθετούνται ακόμη και σε Κλήρου ή Ευρύχου.

Home