Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επιτροπή Δεοντολογίας: Τέλειωσε η μια έρευνα ,αρχίζει άλλη για πιθανότητα σικέ αγώνων

Offsite Team
- 12.04.2023

Επιτροπή Δεοντολογίας: Τέλειωσε η μια έρευνα ,αρχίζει άλλη για πιθανότητα σικέ αγώνων

Έλαβε σχετικές αποφάσεις

H Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1. Αποτέλεσμα έρευνας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα κυπέλλου ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – Ανόρθωση Αμμοχώστου, που διεξήχθη στο Μακάρειο Στάδιο στις 26/10/2022

Η έρευνα για τον αγώνα κυπέλου ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – Ανόρθωση Αμμοχώστου που διεξήχθη στο Μακάριο Στάδιο την 26/10/2022, έχει ολοκληρωθεί και ο Ερευνών Λειτουργός παρέδωσε σχετικό πόρισμα προς την Επιτροπή.

Η Επιτροπή, αφού μελέτησε και αξιολόγησε το πόρισμα, σε Συνεδρία της ημερομηνίας 04/04/2023 υιοθέτησε τα ευρήματα του Ερευνώντος Λειτουργού, από τα οποία φαίνεται εκ πρώτης όψεως ενδεχόμενη διάπραξη τόσο ποινικών όσο και πειθαρχικών αδικημάτων από μεμονωμένους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Η Επιτροπή, αποφάσισε να παραδώσει αντίγραφο του πορίσματος τόσο στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας όσο και στην Αστυνομία σε σχέση με την ενδεχόμενη διάπραξη ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και Έκθεση Γεγονότων στην ΚΟΠ σε σχέση με την ενδεχόμενη διάπραξη πειθαρχικών αδικημάτων, για τις δικές τους ενέργειες.

>>>>Διαβάστε επίσης: Ανοίγουν γραμμή Αρχηγείο - Καπαρδής για διεφθαρμένους αθλητές<<<<<

2. Διεξαγωγή έρευνας για τον αγώνα Καρμιώτισσα Πολεμιδιων – Ολυμπιακός Λευκωσίας, ο οποίος διεξήχθη στη φάση των play-off για τον Β’ Όμιλο του Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Ανδρών της ΚΟΠ

Η Επιτροπή, κατά τη συνεδρίασή της ημερομηνίας 11.04.2023, αποφάσισε αυτεπάγγελτα τη διεξαγωγή έρευνας για πιθανή χειραγώγηση του αγώνα Καρμιωτισσα Πολεμιδιών – Ολυμπιακός Λευκωσίας, ο οποίος διεξήχθη στη φάση των play-off για τον Β Όμιλο του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Α' κατηγορίας Ανδρών της ΚΟΠ, το Σάββατο 1.04.2023.

Αναφορικά με τον εν λόγω αγώνα, έχουν οριστεί οι δικηγόροι Νικόλας Κουρσάρης και Νικόλας Π. Κωνσταντίνου ως Ερευνώντες Λειτουργοί.

Home