Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - Οι καταστροφές που άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος

Offsite Team
- 14.02.2024

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - Οι καταστροφές που άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος

Εφιαλτικές στιγμές για εκατοντάδες πολίτες - Μετρούν τεράστιες ζημιές - Ολοκληρωτική καταστροφή (ΦΩΤΟΣ)

Πάνω από 100 είναι τα σπίτια που πλήγηκαν από τον ανεμοστρόβιλο, στην περιοχή Γερμασόγειας, και ειδικότερα στην περιοχή Πανιώτη. Πλήγηκαν επίσης επαγγελματικά υποστατικά ενώ καταστράφηκαν και αρκετά αυτοκίνητα. 

Εκατοντάδες πολίτες έζησαν εφιαλτικές στιγμές την στιγμή που χτυπούσε ο ανεμοστρόβιλος τα σπίτια τους και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. 

Όπως ανέφεραν σε διάφορες δηλώσεις τους κάτοικοι, ξύπνησαν από ένα δυνατό βουητό, ενώ σε κάποιες οικίες τζαμαρίες και τζάμια έσπασαν, έπιπλα αναποδογυρίστηκαν, πάσσαλοι της ΑΗΚ και δέντρα έπεσαν στους δρόμους, κεραμίδια υποχώρησαν και φωτοβολταϊκά καταστράφηκαν. 

Ο Υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε οικίες που επλήγηκαν καθώς και την οικία ενοίκου, ο οποίος υπέστη ακρωτηριασμό των δαχτύλων του δεξιού του χεριού, όταν έσπασαν τα τζάμια γυάλινης πόρτας στην οικία του. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λευκωσίας, για συγκόλληση των δακτύλων του.

Στην περιοχή βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για παροχή βοήθειας, ενώ συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από την Επαρχιακή Διοίκηση.

Δείτε στο πιο κάτω gallery ή ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις καταστροφές που άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος

0
Home