Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η Digital Tree μεγαλώνει το Εύρος Υπηρεσιών της με την Evresis

Offsite Team -
19.09.2023

Η Digital Tree μεγαλώνει το Εύρος Υπηρεσιών της με την Evresis

Η Digital Tree και η Evresis κάνουν ένα κοινό βήμα μπροστά

Η Digital Tree είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Evresis, μιας δυναμικής και προοδευτικής εταιρείας, γνωστή για τις πρωτοπόρες ενέργειές της. Αυτή η στρατηγική κίνηση αποτελεί μια σημαντική στιγμή για την ανάπτυξη του ομίλου της Digital Tree και ενισχύει τη θέση της ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες της βιομηχανίας. Η συνεισφορά της Evresis στο έργο της Digital Tree θα βοηθήσει την εταιρεία να προσφέρει ένα μεγαλύτερος εύρος υπηρεσιών στους πελάτες της.

Η χρόνια δέσμευση της Digital Tree στην ενίσχυση επιχειρήσεων με καινοτόμες πρωτοβουλίες, ωθεί την εταιρεία στη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει. Το έργο της Evresis συμβαδίζει πλήρως με το όραμα και τις αξίες της Digital Tree.

Μέσω της κίνησης αυτής, η Digital Tree και η Evresis κάνουν ένα κοινό βήμα μπροστά. Ενώνοντας την εμπειρία και τις δυνάμεις των δύο εταιρειών, οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους πελάτες της Digital Tree θα γίνουν πιο δημιουργικές και πρωτοποριακές από ποτέ.

«Η ένωση των δύο εταιρειών έχει ως σκοπό την κοινή τους εξέλιξη και κατά συνέπεια, τη βελτίωση του έργου μας. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εξελιχθούν στα πλαίσια ενός κόσμου ο οποίος γίνεται κάθε μέρα περισσότερο ψηφιακός. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την ένταξη της Χριστιάνας Κλεάνθους και της πολύ δυναμικής κι επιτυχημένης ομάδας της Evresis, στην οικογένεια της Digital Tree». ανέφερε ο Φάνος Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Digital Tree.

«Πιστεύουμε πώς η πραγματική δύναμη βρίσκεται στην ενότητα. Με την ένταξή μας στην οικογένεια της Digital Tree, ανοίγουμε νέους ορίζοντες καινοτομίας και άριστης εξυπηρέτησης. Μαζί δεν φέρνουμε απλώς νέες υπηρεσίες. Φέρνουμε το μέλλον.» ανέφερε η Χριστιάνα Κλεάνθους, Διευθύντρια της Evresis.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, εσωτερικοί χώροι και κείμενο

Η ομάδα της Evresis φέρνει χρόνια εμπειρίας και εξαιρετικές ιδέες στο πλάνο της Digital Tree για το μέλλον. Έτσι, οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε ένα εκτενέστερο πλαίσιο υπηρεσιών και λύσεων οι οποίες θα εξυπηρετούν ένα μεγαλύτερο εύρος αναγκών.

Οι ομάδες των Digital Tree και Evresis είναι απόλυτα προσηλωμένες στην ομαλή μετάβαση σε μια νέα εποχή συνεργασίας, ενώ είναι έτοιμες να αναλάβουν πελάτες που αναζητούν την ψηφιακή τελειότητα.

0
Home