Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Και πάλι 6 ώρες κλειστό το highway λόγω τροχαίου με βυτιοφόρο

Offsite Team
- 24.02.2024

Και πάλι 6 ώρες κλειστό το highway λόγω τροχαίου με βυτιοφόρο

Κανένα σχέδιο - Δεν πέρασε καιρός από το προηγούμενο τροχαίο που άφησε τους οδηγούς για ώρες στο δρόμο

Μεγάλη ταλαιπωρία σε οδηγούς προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο ύψος της Μονής, με αποτέλεσμα να κλείσουν για έξι και πλέον ώρες και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου προς Λεμεσό.

Μάλιστα, συνεπεία του τροχαίου και παρότι η τροχαία κίνηση διοχευόταν από την έξοδο Μονής, εντούτοις, προκλήθηκε έντονη συμφόρηση με οχήματα να σχηματίζουν ουρές ακόμη και χιλιομέτρων.

Δείτε φωτογραφίες:

Α123456ΠΑ12350

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ατύχημα με βυτιοφόρο/φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα την διακοπή της κυκλοφορίας και την ταλαιπωρία των πολιτών.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Παρεκκλησιά, είχε κλείσει για τέσσερις ώρες μετά από ανατροπή φορτηγού.

Λόγω, μάλιστα, της πυκνής τροχαίας κίνησης που προκλήθηκε, υπήρξαν και διαπληκτισμοί ανάμεσα σε οδηγούς.

Υπενθυμίζεται ότι, τότε ο αυτοκινητόδρομος είχε κλείσει λίγο μετά τις 10 το πρωί και άνοιξε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Όπως φαίνεται, οι αρμόδιοι δεν έχουν κανένα σχέδιο αντιμετώπισης ατυχημάτων με μεγάλα οχήματα στους αυτοκινητοδρόμους, με αποτέλεσμα να κλείνουν για ώρες ταλαιπωρώντας τους πολίτες.

0
Home