Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τελεσίγραφο μέχρι τις 19 του μήνα από Θηροφύλακες – Θα τινάξουν το κυνήγι στον αέρα

Γιώργος Μιχαυηλίδης
- 08.11.2023

Τελεσίγραφο μέχρι τις 19 του μήνα από Θηροφύλακες – Θα τινάξουν το κυνήγι στον αέρα

Θελουν μισθοδοτική αναβάθμιση και τα επιδόματα υπερωριών και αργιών
  • Με την ένταξή τους στην 5η βαθμίδα της Ε7 οι θηροφύλακες  θα εξασφαλίσουν αύξηση 50-60 ευρώ
  • Το ετήσιο κόστος του αιτήματος έχει υπολογιστεί περί τις €150.000 

Στον «αέρα» είναι έτοιμοι να τινάξουν το κυνήγι οι θηροφύλακες εφόσον δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Η Γενική Συνέλευση του Κλάδου Ωρομίσθιων Θηροφυλάκων «ΙΣΟΤΗΤΑ».αποφάσισε την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2023 τη λήψη απεργιακών μέτρων εάν μέχρι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Στόχος των θηροφυλάκων είναι να εξασφαλίσουν μισθοδοτική αναβάθμιση, αλλά και να λαμβάνουν τα επιδόματα αργιών και υπερωριών.

>>>>Διαβάστε επίσης: Έρχεται Σχολή Θηροφυλάκων με αμερικανικό μοντέλο<<<

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κλαδικού Συμβουλίου Ωρομίσθιων της «ΙΣΟΤΗΤΑ» Απόστολο Μούζουρα που μίλησε  στην Οffsitte News  η ελάχιστη δικαίωση για τους Ωρομίσθιους Θηροφύλακες που έχουν μόνιμη θέση από το 2020, θα πρέπει να είναι η άμεση ανέλιξή τους στην 5η βαθμίδα της κλίμακας Ε7.  Σήμερα 160 θηροφύλακες  βρίσκονται στην 5η βαθμίδα της Ε6». Συνολικά, οι θηροφύλακες είναι 230.

Ο κ. Μούζουρος  ανέφερε ότι με την ένταξή τους στην 5η βαθμίδα της Ε7 οι θηροφύλακες  θα εξασφαλίσουν αύξηση 50-60 ευρώ. Όπως ανέφερε ο κ.Μούζουρας, η 5η βαθμίδα της Ε6 με την οποία αμείβονται αυτή τη στιγμή οι θηροφύλακες είναι κλίμακα εργάτη, ενώ ασκούμε καθήκοντα δημοσίων υπαλλήλων».

Κάθε Τετάρτη και Κυριακή

Ο κ. Μούζουρας ανέφερε ότι τα απεργιακά μέτρα εάν ισχύσουν θα εφαρμόζονται κάθε Τετάρτη και Κυριακή που είναι οι μέρες κυνηγίου

600.000 ετησίως από εξώδικα πρόστιμα

Ο πρόεδρος του Κλαδικού Συμβουλίου Ωρομίσθιων της «ΙΣΟΤΗΤΑ» Απόστολος Μούζουρας,  κατά προσέγγιση έχει υπολογίσει περί τις 150.000 ευρώ το ετήσιο κόστος του αιτήματός, Τα  τελευταία 6 χρόνια, "κατά μέσο όρο εισέρχονται στο ταμείο θήρας περί τις 600.000 ευρώ ετησίως από εξώδικα πρόστιμα, τα οποία αντικατοπτρίζουν τον όγκο και την αποτελεσματικότητά μας στην πάταξη της λαθροθηρίας ως εργαζόμενοι».  

0
Home