Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τραγωδία στη Λεμεσό – Νεκρός 20χρονος – Εντοπίστηκε σε γκρεμό εντός του αυτοκινήτου του

Offsite Team
- 10.03.2024

Τραγωδία στη Λεμεσό – Νεκρός 20χρονος – Εντοπίστηκε σε γκρεμό εντός του αυτοκινήτου του

Είχε ληφθεί κλήση έκτακτης ανάγκης από το κινητό του – Τον εντόπισαν από τις συντεταγμένες

Νεκρός εντός του οχήματος, το οποίο εντοπίστηκε σε γκρεμό ύψους 50 μέτρων στην περιοχή της Αγίας Φύλας εντοπίστηκε 20χρονος, Δημήτρης Μιχαήλ από τη Λεμεσό το βράδυ της Κυριακής (10/3). 

 fdvsdcadwd

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.30μ.μ., στην οδό Μάρκου Αντρεάδη, στην περιοχή Αγίας Φυλάξεως, στη Λεμεσό, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 20χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του, να προσκρούσει στο μεταλλικό κιγκλίδωμα του δρόμου και να πέσει σε γκρεμό βάθους 51 μέτρων από την επιφάνεια του δρόμου.  

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε από το σημείο ο υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, οι αρχές ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα και μέσω των συντεταγμένων εντόπισαν τον νεαρό νεκρό εντός του οχήματος του.

Στο σημείο είχαν σπεύσει άμεσα ασθενοφόρο, μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. 

vseadwddd

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι αρχές ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα και το σημείο, μέσω του συστήματος έκτακτης ανάγκης που ήταν εγκατεστημένο στο κινητό του 20χρονου. 

Στο σημείο βρέθηκαν μέλη της Αστυνομίας όπου προχωρούν με έρευνες για τις συνθήκες που οδήγησαν το όχημα του 20χρονου στον γκρεμό. 

ωσψαδςδαδαδαδςαδαδςα

 

0
Home