Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΚΕΛ για Θεμιστοκλέους: Χυδαία ρατσιστική και ομοφοβική ρητορική

Offsite Team -
03.12.2022 - 11:21

ΑΚΕΛ για Θεμιστοκλέους: Χυδαία ρατσιστική και ομοφοβική ρητορική

ΑΚΕΛ: Κατέθεσε την πρόταση νόμου για φορολόγηση υπερκερδών
ΑΚΕΛ: Ποινικό αδίκημα η ρητορική Θεμιστοκλέους

Θα έπρεπε να είχε διακοπεί η εκφορά της από το βήμα της Βουλής, αναφέρει το ΑΚΕΛ στην γραπτή του ανακοίνωση όσον αφορά την ρητορική και συμπεριφορά του βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους στη Βουλή.

>>Διαβάστε επίσης:Καλούν τον Γεν. Εισαγγελέα να εφαρμόσει τον αντιρατσιστικό νόμο<<

Όπως αναφέρει το ΑΚΕΛ, η εκφορά χυδαίας ρατσιστικής και ομοφοβικής ρητορικής από τον βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους σε συνδυασμό με την τραμπούκικη συμπεριφορά του μέσα στη Βουλή συνιστούν όνειδος για τη δημόσια ζωή. 

>>Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Βουλή για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση - Όλα όσα λέχθηκαν<<

Το ΑΚΕΛ υπενθυμίζει ότι τέτοια ρητορική δεν συνιστά άποψη, αλλά ποινικό αδίκημα και θα έπρεπε να είχε διακοπεί η εκφορά της από το βήμα της Βουλής. 

Διαβάστε αυτούσια την γραπτή ανακοίνωση του ΑΚΕΛ: 

«Η εκφορά χυδαίας ρατσιστικής και ομοφοβικής ρητορικής από τον βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους σε συνδυασμό με την τραμπούκικη συμπεριφορά του μέσα στη Βουλή συνιστούν όνειδος για τη δημόσια ζωή. Υπενθυμίζουμε ότι τέτοια ρητορική δεν συνιστά άποψη, αλλά ποινικό αδίκημα και θα έπρεπε να είχε διακοπεί η εκφορά της από το βήμα της Βουλής. 

Είναι φανερό ότι ο Θεμιστοκλέους επιχειρεί να παρασύρει ολόκληρη τη λειτουργία της Βουλής στο επίπεδό του, που δεν είναι άλλο από το βούρκο του ρατσισμού και του ψευτονταηλικιού. Είναι τεράστιες οι ευθύνες όσων έχουν βάλει στην πολιτική ζωή του τόπου το συγκεκριμένο πρόσωπο, που, υπενθυμίζουμε, διετέλεσε βουλευτής του ΔΗΣΥ και του ΕΛΑΜ.

Το ΑΚΕΛ όπως έχει ήδη δηλώσει θα θέσει, στη βάση των Κανονισμών Λειτουργίας της Βουλής, ζήτημα για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου βουλευτή».

Home