Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αννίτα: Η Ζέτα αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον δημόσιο βίο

Offsite Team -
07.06.2022 - 11:17

Αννίτα: Η Ζέτα αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον δημόσιο βίο

Ικανότατη και άξια κυβερνητική αξιωματούχο χαρακτήρισε την Ζέτα Αιμιλιανίδου η Πρόεδρος της Βουλής

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Βουλής των Αντιπροσώπων προς την οικογένεια και τους οικείους της Ζέτας Αιμιλιανίδου εκφράζει η Πρόεδρος του Σώματος Αννίτα Δημητρίου, σημειώνοντας ότι η Υπουργός Εργασίας αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στον δημόσιο βίο και στην κοινωνία και βαριά παρακαταθήκη για όλους μας.

Σε γραπτή δήλωση η Πρόεδρος της Βουλής αναφέρει ότι η Ζέτα Αιμιλιανίδου δεν υπήρξε μόνο μια ικανότατη και άξια κυβερνητική αξιωματούχος που τίμησε το αξίωμα της Υπουργού που της εμπιστεύθηκε η πολιτεία, επιτελώντας στο ακέραιο το καθήκον της αλλά και μία πολύ στενή και πολύτιμη συνεργάτιδα του νομοθετικού σώματος.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεσίστιες οι σημαίες σε Προεδρικό & υπουργεία για τη Ζέτα

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Μας άφησε η Ζέτα - Ποιος ήταν ο στόχος της

Αναφέρει ότι αν και μέλος της εκτελεστικής εξουσίας, η Υπουργός είχε συνεχή παρουσία στις κοινοβουλευτικές επιτροπές όποτε εκαλείτο και από όλες τις θέσεις από τις οποίες είχε υπηρετήσει, αρχικά ως υψηλόβαθμη δημόσια λειτουργός στη θέση της Διευθύντριας Τελωνείων και Εφόρου Φόρου Προστιθέμενης Αξίας, αργότερα ως Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και μετέπειτα ως Υπουργός.

Η κ. Δημητρίου αναφέρει ότι η εκπλιπούσα συνεισέφερε με σημαντικές νομοθετικές της πρωτοβουλίες, καίριες παρεμβάσεις, αλλά προπαντός με την αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητά της στην εξομάλυνση δύσκολων καταστάσεων και στη θέσπιση σημαντικών εργατικών νομοθεσιών που  ενδυνάμωσαν τα εργασιακά δικαιώματα και την κοινωνική πρόνοια και συνέβαλαν στη δημιουργία μίας δικαιότερης κοινωνίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home