Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Το ΑΚΕΛ φτωχοποίησε την Κύπρο και την γέμισε με παντοπωλεία

Offsite Team -
05.06.2022

ΔΗΣΥ: Το ΑΚΕΛ φτωχοποίησε την Κύπρο και την γέμισε με παντοπωλεία

Απάντα στον ΓΓ του ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ στην ομιλία του στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη του κόμματος για τις Προεδρικές Εκλογές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το ΑΚΕΛ φτωχοποίησε την Κύπρο και την γέμισε με κοινωνικά παντοπωλεία.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά "Τα όσα ο κ. Στεφάνου δηλώνει επιβεβαιώνουν ότι το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι να παραμείνει η χώρα σε σταθερή πορεία".

>>> Διαβάστε επίσης: Στεφάνου: Από σήμερα αρχίζουμε δουλειά - Σηκώνουμε μανίκια

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Δεν ήταν ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η κυβέρνηση που φτωχοποίησαν την Κύπρο. Ήταν το ΑΚΕΛ. Δεν ήταν ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η κυβέρνηση που γέμισαν την Κύπρο με κοινωνικά παντοπωλεία. Ήταν το ΑΚΕΛ.

Λένε για επιστροφή στην προοδευτική αλλαγή αλλά τι εννοούν; Επιστροφή στην ανεργία και στις κλειστές επιχειρήσεις όπως τα ζήσαμε επί των ημερών τους;

Αλλά και στο εθνικό μας θέμα, εάν ο ΓΓ του ΑΚΕΛ θεωρεί ότι η κυβέρνηση έφερε το τέλμα, γιατί επέλεξαν ως υποψήφιό τον διαπραγματευτή και δεξί χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας; Κάποιον που δεν διαφώνησε ποτέ με τους χειρισμούς του Νίκου Αναστασιάδη;

Τα όσα ο κ. Στεφάνου δηλώνει επιβεβαιώνουν ότι το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι να παραμείνει η χώρα σε σταθερή πορεία. Όχι με λαϊκισμό αλλά με σοβαρότητα και αξιόπιστες πολιτικές που θα οδηγήσουν τη χώρα μπροστά. Για την Κύπρο του αύριο.

Home