Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χρύσης: Ούτε ζητήσαμε ούτε μας υποσχέθηκε υπουργεία ο Νίκος 

Offsite Team -
06.12.2022 - 06:40

Χρύσης: Ούτε ζητήσαμε ούτε μας υποσχέθηκε υπουργεία ο Νίκος 

H απόφαση του ΔΗΚΟ για στήριξη τον Νίκο Χριστοδουλίδη είναι μια πολιτική υπέρβαση ανέφερε ο Βουλευτής του κόμματος

Δεν έχει υποσχεθεί υπουργεία στο ΔΗΚΟ ο Νίκος Χριστοδουλίδης αλλά ούτε το κόμμα έχει ζητήσει οτιδήποτε ανέφερε φιλοξενούμενος στην εκπομπή Business Hour by Brief, ο Βουλευτής και μέλος της Γραμματείας του ΔΗΚΟ, Χρύσης Παντελίδης.

Ο κύριος Παντελίδης συγκεκριμένα απαντώντας σε ερώτηση πόσα υπουργεία έδωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδη στο ΔΗΚΟ για να πάρει την στήριξη του ανέφερε χαρακτηριστικά : «Δεν μας έχει υποσχεθεί οτιδήποτε, δεν έχουμε ζητήσει οτιδήποτε και δεν έχουμε μπει σε οποιαδήποτε συζήτηση σε σχέση με τα μετεκλογικά». 

>>> ΔΗΣΥ: Ο Νικόλας κρύβει τη συμφωνία διαμοιρασμού εξουσίας <<<

Μάλιστα όπως υποστήριξε αυτό που έχουν συμφωνήσει με τον κ. Χριστοδουλίδη, είναι η συναντίληψη για την ανάγκη να πάει ο τόπος μπροστά και δεν έχουν μπει σε οποιουδήποτε είδους ξεπερασμένες και αναχρονιστικές πρακτικές, είτε που να αφορούν τη δομή της εξουσίας, είτε που να σχετίζονται με τον διαμοιρασμό υπουργείων.

>>> Νικόλας: Ο Αβέρωφ πρότεινε στο ΔΗΚΟ τα μισά Υπουργεία <<< 

Την ίδια ώρα ανέφερε ότι η απόφαση του ΔΗΚΟ για στήριξη τον Νίκο Χριστοδουλίδη είναι μια πολιτική υπέρβαση που βασίζεται στο προεκλογικό πρόγραμμα το οποίο εξαγγέλλει ο κ. Χριστοδουλίδης σε εβδομαδιαία βάση, πρόγραμμα όπως είπε που περιλαμβάνει και θέσεις και εισηγήσεις του ΔΗΚΟ. 

Παράλληλα σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε τόσο ο Νικόλας Παπαδόπουλος όσο και ο Νίκος Χριστοδουλίδης ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου πρότεινε τα μισά υπουργεία στο ΔΗΚΟ σε περίπτωση στήριξης του κόμματος στην υποψηφιότητα του ο Χρύσης Παντελίδης τόνισε ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιδίδεται σε μία διχαστική επίθεση προς τα κόμματα του κεντρώου χώρου χαρακτηρίζοντάς τα αχταρμά.

Τέλος σημείωσε ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου έταζε λαγούς και πετραχήλια στο ΔΗΚΟ για να πάρει την στήριξη του πριν καν αρχίσει οποιουδήποτε είδους πολιτική συζήτηση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο πιο κάτω βίντεο στο 10:05:

Home