Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κούσιος: Φάντασμα έδωσε €100.000 στο ΑΚΕΛ (Απόδειξη)

Offsite Team -
16.01.2021 - 19:00

Κούσιος: Φάντασμα έδωσε €100.000 στο ΑΚΕΛ (Απόδειξη)

Thumbnail
Απαντά με απόδειξη είσπραξης το Προεδρικό στο ΑΚΕΛ

Με γραπτή ανακοίνωση απαντά στο ΑΚΕΛ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριακός Κούσιος, αναφορικά με το θέμα της διαφθοράς.

Διαβάστε επίσης: Αρ. Δαμιανού: «Αυταπόδεικτη η θεσμική διαπλοκή του ΠτΔ»

Όπως αναφέρει ο κ. Κούσιος, είναι το ΑΚΕΛ που λαμβάνει ανώνυμες εισφορές, ενώ παράλληλα θέλει σε να υπενθυμίσει το μεγάλο ποσοστό της ανεργίας που άφησε η διακυβέρνηση του και την οικονομική καταστροφή που επέφερε στον τόπο.

Παράλληλα ο Κυβερνητικός δημοσιεύει την απόδειξη από την εισφορά 100 χιλιάδων ευρώ προς το ΑΚΕΛ, από ανώνυμο.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου:

Το ΑΚΕΛ συνεχίζει να επιμένει να αναμασά τους ίδιους αστήρικτους ισχυρισμούς,  ενισχύοντας την ψιθυρολογία και τις ατεκμηρίωτες δηλώσεις και δημοσιεύματα.

Να υπενθυμίσω στο ΑΚΕΛ ότι η διαπλοκή του στη διαφθορά έχει και αποδείξεις και ονόματα που ανήκουν στο ΑΚΕΛ.

Είναι το ΑΚΕΛ που λάμβανε ανώνυμες εισφορές μέσα από διαπλοκή και είναι φίλοι του ΑΚΕΛ που το κατήγγειλαν και απέδειξαν ταυτόχρονα ποιες είναι οι αρχές και το ήθος του.

Επισυνάπτω την απόδειξη είσπραξης από το ΑΚΕΛ, από «ανώνυμο», το ποσό των 100 χιλιάδων ευρών.

Να υπενθυμίσω, καθόσον αφορά τις αναφορές στα προβλήματα της ανεργίας, της ανασφάλειας, των μη εξυπηρετούμενων δανείων και άλλα, ότι το ΑΚΕΛ επιλέγει να ξεχνά το ποσοστό της ανεργίας που άφησε η διακυβέρνηση του και την οικονομική καταστροφή που επέφερε στον τόπο, όπως ταυτόχρονα επιλέγει να ξεχνά το οικονομικό θαύμα που πέτυχε η Κυβέρνηση Αναστασιάδη μέσα από τα ερείπια και τις στάχτες που άφησε η διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ.

Ο λαός μας ενθυμείται καλά τα έργα και τις ημέρες της κάθε διακυβέρνησης και για αυτό εμπιστεύτηκε την προεδρία της χώρας μας, για δεύτερη φορά στον Νίκο Αναστασιάδη, διότι αναγνώρισε και αναγνωρίζει ότι είναι ο ηγέτης που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και να δώσει λύσεις ακόμη και κατά τις πιο κρίσιμες περιόδους, όπως είναι η περίοδος που βιώνουμε με την πανδημία και τις συνέπειες της.     

Σύντομα, με τη συνετή και δοκιμασμένη διακυβέρνηση του Προέδρου Αναστασιάδη και με τις προσπάθειες του λαού μας, θα φανούν τα θετικά αποτελέσματα.

1

Home