Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πόλεμος επιτελείων για Συναγερμικούς ψήφους 

Του Στέλιου Στυλιανού -
09.02.2023

Πόλεμος επιτελείων για Συναγερμικούς ψήφους 

Η απόφαση ΔΗΣΥ για καταβούληση έδωσε χώρο σε Χριστοδουλίδη και Μαυρογιάννη να κυνηγήσουν το 26% Αβέρωφ 

Πρός τις συναγερμικές ψήφους που πήρε ο Αβέρωφ Νεοφύτου είναι στραμμένη η προσοχή των επιτελείων των υποψηφίων Προέδρων Νίκου Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη μετά την απόφαση του ΔΗΣΥ το βράδυ της Τρίτης 7/2 για κατα βούληση ψήφο στον β΄ γύρο των Προεδρικών Εκλογών.

Ήδη από το πρωί της Τετάρτης στελέχη του ΔΗΣΥ ξεκίνησα να εκφράζουν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την υποστήριξη τους σε κάποιο από τους υποψηφίους.

Μάλιστα ανάμεσα σε άλλους την στήριξη Χριστοδουλίδη ανακοίνωσαν ο υπουργός Γεωργίας, Κώστας Καδής(Δεν είναι μέλος του  ΔΗΣΥ) ο οποίος δεν συμμετείχε ενεργά στον προεκλογικό, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο τέως υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου αλλά και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης. 

Την ίδια ώρα στελέχη του ΔΗΣΥ όπως η Καίτη Κληρίδου και ο Φαίδωνας Φαίδωνος εξέφρασαν την στήριξη τους στον Ανδρέα Μαυρογιάννη ενώ προς την υποψηφιότητα του κινούνται και οι Ιωάννης Κασουλίδης και Κωνσταντίνος Πετρίδης ο οποίος ανέφερε ότι θα κάνει την δική του υπέρβαση. 

Από εκεί και πέρα ο Ανδρέας Μαυρογιάννης θέλοντας να κάμψει και τις ανησυχίες Συναγερμικών στην Οικονομία προχώρησε και στην ανακοίνωση του υπουργού Οικονομικών σε περίπτωση εκλογής του και συγκεκριμένα του Χαράλαμπου Προύντζου που δεν προέρχεται από τον χώρο του ΑΚΕΛ. 

Τέλος να αναφέρουμε ότι τις επόμενες μέρες η πίεση αναμένεται να ενταθεί προς τους Συναγερμικούς καθώς η ψήφος τους κρίνεται σημαντική για τον μεγάλο νικητή των Εκλογών. 

Home