Στην τελική ευθεία για Βουλευτικές 14 κόμματα και Κινήματα

Στην τελική ευθεία για Βουλευτικές 14 κόμματα και Κινήματα

Γεμίζουν  οι θέσεις στα ψηφοδέλτια - Τα κόμματα που έχουν κλειδώσει 56αδες και οι διεργασίες στα υπόλοιπα

Στην τελική ευθεία για τις Βουλευτικές της 30ης Μαϊού μπαίνουν τα κόμματα και οι συνδυασμοί οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην εκλογική αναμέτρηση. Μάλιστα σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα στην μάχη των Βουλευτικών θα ριχθούν 14 κόμματα και κινήματα χωρίς για την ώρα να είναι σίγουρο ότι θα κατέλθουν όλα με ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο. 

Ολοκληρωμένα ψηφοδέλτια ανακοίνωσαν ήδη τα κόμματα ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Κίνημα Οικολόγων, Αλληλεγγύη και Δημοκρατική Παράταξη. Από εκεί και πέρα πολύ κοντά στην ανακοίνωση ολοκληρωμένων ψηφοδελτίων βρίσκονται και το Κίνημα Ανεξάρτητοι Συνεργασία ΚΕΚΚ αλλά και το ΕΛΑΜ.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξη της στην ιστοσελίδα μας η Άννα Θεολόγου επισήμανε ότι το ψηφοδέλτιο έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό αλλά ως τακτική έχουν επιλέξει την σταδιακή ανακοίνωση των υποψηφίων ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να υπάρχει ο εύλογος χρόνος στους πολίτες να γνωρίσουν τους υποψηφίους μας. Η τελευταία ανακοίνωση θα είναι στις 19 Απριλίου.

Από εκεί και πέρα και το ΕΛΑΜ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα μας την περασμένη Κυριακή ο  Χρίστος Χρίστου λίαν συντόμως το ψηφοδέλτιο θα έχει ολοκληρωθεί, στέλνοντας το μήνυμα της δυναμικής που έχει αναπτύξει το Κίνημα με άτομα από όλες τις κοινωνικές τάξεις και από διάφορους κομματικούς χώρους. Υπενθυμίζεται ότι στις βουλευτικές εκλογές, του 2016, το ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ, δεν ήταν πλήρες, ενώ 5 χρόνια μετά θα έχει πλήρη ψηφοδέλτιο. 

Στις Βουλευτικές εκλογές θα συμμετάσχουν επίσης το Κόμμα για τα Ζώα και η Πνοή Λαού κόμματα που συμμετείχαν και στις Βουλευτικές του 2016.

Τέλος για πρώτη φορά σε Βουλευτικές θα συμμετέχουν ο Πατριωτικός Συνασπισμός του Χρίστου Ρότσα ο οποίος ανακοίνωσε ήδη 21 υποψήφιους, η Πρωτοβουλία Αμμόχωστος για την Κύπρο η οποία ανακοίνωσε 19 υποψηφιότητες σε όλες τις επαρχίες αλλά και το Κίνημα Αφύπνιση 2020 το οποίο θα κατέλθει στις Βουλευτικές σε συνεργασία με άλλα εγγεγραμμένα κόμματα και συγκεκριμένα την Οργάνωση Αγωνιστών Δικαιοσύνης και Ανεξάρτητοι - Συμμαχία Ανατροπής με τον στόχο που υπάρχει να είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξει ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο.

Home