Ανακοινώνει μέτρα κατά της διαφθοράς μέσω διαγγέλματος ο ΠτΔ

Ανακοινώνει μέτρα κατά της διαφθοράς μέσω διαγγέλματος ο ΠτΔ

Λεπτομερή παρουσίαση του Σχεδιασμού της Κυβέρνησης για την πάταξη της διαφθοράς την Παρασκευή στην παρουσία Γιολίτη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα απευθυνθεί απόψε στις 20:00 στον κυπριακό λαό με διάγγελμα του, για τα θέματα που αφορούν την πάταξη της διαφθοράς.

Εξάλλου, αύριο Παρασκευή, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προβεί, μαζί με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη και τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παναγιώτη Σεντόνα, σε λεπτομερή παρουσίαση του Σχεδιασμού της Κυβέρνησης για την πάταξη της διαφθοράς, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 11:30πμ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με Κυβερνητικές πηγες θα υπάρξει τεκμηριωμένη απάντηση για τα μέτρα κατά της διαφθοράς από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Πέμπτη, μέσω διαγγέλματος προς τον κυπριακό λαό, στον οποίο είναι και υπόλογος.

Σημειώνεται ότι το Διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς το περασμένο διάστημα η Κυβέρνηση δέχθηκε έντονα πύρα από την Αντιπολότευση για εμπλοκή στελεχών της στο πρόγραμμα των πολιτογραφήσεων.

Μάλιστα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ποια θα είναι και η αντίδραση τους μετά και τις ανακοινώσεις του Νίκου Αναστασιάδη. 

Home