Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αυτή είναι η ποινή του Τζιωνή για το διπλό φονικό

Offsite Team -
31.07.2019 - 12:41

Αυτή είναι η ποινή του Τζιωνή για το διπλό φονικό

Thumbnail
Τώρα: Η ποινή στον Λοΐζο Τζιωνή

Tο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε σήμερα την ποινή των δύο φορές ισόβια στον Λοΐζο Τζιωνή, κατηγορούμενο για το διπλό φονικό στο Στρόβολο, με θύματα το Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου.

 

Νωρίτερα, ενοχή σε όλες τις κατηγορίες στην υπόθεση του διπλού φονικού στο Στρόβολο, με θύματα το Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου, παραδέχθηκε ο βασικός κατηγορούμενος Λοΐζος Τζιωνής. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου για επιβολή ποινής στον Λευτέρη Σολωμού, ο Λοΐζος Τζιωνής έδειξε την πρόθεση του για παραδοχή.  

Ο Λοΐζος Τζιωνής παραδέχθηκε όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε. Στο μεταξύ, δικαστήριο και κατηγορούσα αρχή δήλωσαν έκπληξη από την παραδοχή Τζιωνή.

 

Σημειώνεται ότι ο Λοΐζος Τζιωνής αντιμετώπιζε μεταξύ άλλων κατηγορίες, που αφορούν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.

Δείτε τι δήλωσε κατά τη Δίκη ΕΔΩ 

 

Home