Διασωληνωμένος στην εντατική 48χρονος μετά από εργατικό ατύχημα

Διασωληνωμένος στην εντατική 48χρονος μετά από εργατικό ατύχημα

Λεμεσός: Αστυνομικοί μετέφεραν 4χρονο στο Νοσοκομείο – Τι έγινε
Καταπλακώθηκε από πλάκες μαρμάρων

Διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα θεραπείας νοσηλεύεται 48χρονος μετά το σοβαρό τραυματισμό του χθες, στο χώρο εργοστασίου μαρμάρων όπου εργάζεται, στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.30 χθες το απόγευμα, ενώ ο 48χρονος εργαζόταν στο χώρο του εργοστασίου και προσπαθούσε να διαχωρίσει πλάκες μαρμάρων με σκοπό να τις μετακινήσει, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οι πλάκες μαρμάρων έπεσαν πάνω στον 48χρονο εργάτη.

Διαβάστε επίσης: Ανήλικοι που διαπράττουν αδικήματα - Τι ισχύει στην Κύπρο

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς ως σοβαρή και μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά και το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του οποίου επιθεωρητής εργασίας μετέβη στη σκηνή για εξετάσεις.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Τμήμα Εργασίας διερευνούν τις συνθήκες τραυματισμού του 48χρονου.  

Home