Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μιτσερό: Αγωνιώδεις προσπάθειες - Tοποθετήθηκε νέα σημαδούρα

Offsite Team -
30.04.2019 - 12:43

Μιτσερό: Αγωνιώδεις προσπάθειες - Tοποθετήθηκε νέα σημαδούρα

Thumbnail
Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών στην Κόκκινη Λίμνη

Συνεχίζονται για 17η ημέρα οι έρευνες των αρχών στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, σε σχέση με τις δολοφονίες που φέρεται να ομολόγησε ο 35χρονος ύποπτος, με τις προσπάθειες να επικεντρώνονται στην ανάσυρση αντικειμένου από τον βυθό της λίμνης. Οι προσπάθειες είχαν διακοπεί χθες το απόγευμα χωρίς αποτέλεσμα λόγω και της περιορισμένης ορατότητας στη λίμνη.

 

Οι έρευνες γίνονται με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, ενώ πριν από λίγο τα μέλη της ΕΜΑΚ, που επιχειρούν με βάρκα, τοποθέτησαν σημαδούρα σε νέο σημείο της λίμνης. Αυτή τη στιγμή στην Κόκκινη Λίμνη διακρίνονται δύο σημαδούρες σε διαφορετικά σημεία.

 

Αργότερα σήμερα αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

 

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών στη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο, οι οποίες επικεντρώνονται στον εντοπισμό της 6χρονης Sierra Granze. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί οτιδήποτε.  

Αυτή τη στιγμή αναζητούνται οι σοροί τριών θυμάτων του 35χρονου Ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη επτά δολοφονιών αλλοδαπών γυναικών, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 6 και 8 χρόνων.

Home